Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Står 10 minutter og venter”
Anmeldelse av Anchalee's Thai Mat

Anchalee's Thai Mat
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Eidfjord
Prisklasse: USD 2 - USD 23
Beskrivelse: Fersk og heimelaga thai mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Fersk og heimelaga thai mat.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Står 10 minutter og venter på å bestille, de var opptatt med de matbestillinger som allerede var lagt inn. Endelig min tur og da er de utsolgt for alle de 3 ting på menyen jeg skulle ha!
Er maten god? Aner ikke

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Scharffiis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 157 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten!
Litt folk der, men gikk fort å få maten.
Anbefales på det sterkeste.
Ta vårruller som forrett

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, tore2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Kvantitet men ingen kvalitet fungerer gjerne her da Eidfjord er ett knutepunkt for gjennomreise.
Man kjøper gjerne mat her, men det blir bare med den ene gangen for maten er ikke god, men det spiller vel ingen rolle?
Har spist mye Thai mat i mitt liv og det er fantastisk godt NÅR det tilberedes skikkelig med ferske grønnsaker, god ris eller nudler, krydder, gode sauser og urter i kombinasjon med kjøtt eller fisk.

Forventningene her var ikke høye, men at det var spiselig og smakfullt.

Rett nummer 4 på menyen var så oversaltet at den ble uspiselig og gikk dessverre i bosset.

Stekt ris med kylling = frosne stekte grønnsaker (erter, mais og gulrot) måtte lete etter kyllingen og totalt smakløs.

Konklusjon:
Pølse med brød på bensinstasjonen like i nærheten er ett bedre alternativ og kan ikke slå feil?

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Foodstamp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, litt lang ventetid. (Midt i fellesferien, og mye folk - så det er forståelig)

Anbefaler vårruller, ris og salat!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lenepene87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Det var veldig lang kø så da måtte vi vente på maten veldig lenge. Når vi fikk maten så smakte det godt, men den var ekstremt sterk for folk som ikke tåler sterk mat. De hadde enten medium sterk eller veldig sterk. Det ble alt for sterkt for meg som spiser bare mild mat. Jeg tok bare fem biter også ble jeg kvalm. Men maten var god de første bitene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Anchalee's Thai Mat, så også på

 

Har du vært i Anchalee's Thai Mat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din