“God opplevelse”
Anmeldelse av Anchalee's Thai Mat

Anchalee's Thai Mat
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Eidfjord
Beskrivelse: Fersk og heimelaga thai mat.
Beskrivelse: Fersk og heimelaga thai mat.
Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Var innom i dag og kjøpte ett måltid. Hyggelig betjening, rask service og god mat.
Maten smakte godt, og holdt lenge på varmen.
Var rent og ryddig på området, vi kommer nok innom her igjen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, RogerA1652

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Altfor mye salt i maten. Høy pris forhold til kvalitet. Stedet var bra når de åpnet mange år siden men tapt seg mye så vi spiser ikke her igjen

2  Takk, lumulius
Anmeldt 11. september 2021 via mobile enheter

Vogn med vanlige Thai-retter. Maten smakte godt, betjeningen var veldig søte. Greit å sitte utenfor eller ta med. Ute-tak.

Dato for besøk: september 2021
Takk, annehelstad
Anmeldt 3. august 2021

En utrolig god lunsj! Litt lang ventetid, men det er til å forvente når alle stopper i Eidfjord om sommeren og skal ha lunsj her.

En av di beste Thaimat-opplevelsene utenfor Thailand jeg har hatt.

Bestilte 3 stykk retter uten styrke til familien (nr. 20, 22 og vårruller), og vi elsket det. Masse smak, god kylling, nydelige vårruller.

Perfekt stopp langs veien - food truck, enkle sitteplasser, engangstallerkener og bestikk, god mat, god lunsjporsjon.
Fryste grønnsaker - men behandles korrekt. ;)

Dato for besøk: august 2021
Takk, 313camilla_
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

God mat, men ventet 40 minutter på den.
Spurte også om vårruller, men de sa de var tomme. De som sto bak oss i køen spurte også om våruller og fikk 6 stk. Synes det var litt dumt.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Hanne D

Reisende som så på Anchalee's Thai Mat, så også på

Har du vært i Anchalee's Thai Mat? Del dine erfaringer!