Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid utsolgt for bakevarer.”
Anmeldelse av Bakar Jon

Bakar Jon
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Byrkjelo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020

Kvaliteten på bakevarer er helt fantastisk. Drar alltid innom når jeg er på besøk fra Oslo. Men dem har et problem, det er alltid utsolgt for bakevarer. Synd for dem hadde potensiale,

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bamsebenny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 23 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Kom innom butikken kl 12.40 og håpte på å kjøpe noen boller. Utsolgt, men dette var Okei ettersom eg ønsket å kjøpe Surf Kambodsja og noen jordbær.
Var ingen plastikk pose tilgjengelig men satset på å få dette i kassen. I kassen ble jeg møtt av en ung jente, ingen smil eller hallo, når jeg hadde betalt bare snudde hun ryggen og gikk. Måtte etterspør pose, hun snudde brått og kastet en pose på disken og gikk igjen... utrulig skuffet over kundebehandlingen...

Gode produkt på butikken, men ble veldig overrasket over dårlig kundebehandling

Dato for besøk: juli 2020
Takk, F7079QGmariaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2019

Bakar Jon er absolutt verdt et besøk. Butikken har ett av de bredeste utvalg av lokalprodusert mat i hele Norge med alt fra fisk, kjøtt, frukt og bær til hjemmelaget sjokolade og kaker. Det er også en liten kafe der hvor man får kjøpt middag. Jeg anbefaler et besøk her som pitstop på reisen.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, halaas2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Nærbutikk med eit fantastisk utval av småskalaprodusert mat! Høg kvalitet, folkelege prisar. Og brødmat du ikkje ser maken til! Dette var ein kjekk «undervegs»-stopp.
Anbefalast på det aller beste!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Toredador16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Veldig sjarmerende bakeri. Deilig Hvetebakst, nydelige kjeks og mye bra lokalmat. Utrolig kult sted som man må stoppe på om man kjører forbi.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, andreahD6050CI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Bakar Jon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din