Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mangelfullt smittevern”
Anmeldelse av Bakar Jon

Bakar Jon
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Byrkjelo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Her har de virkelig et godt utvalg av lokalprodusert mat med høy kvalitet.
Vi valgte å spise middag og gikk for komper (raspeballer). Selve kompene var gode, men tilbehøret var virkelig lavmål. Fårekjøttet var pinnekjøtt av gammalsau som hadde rukket å bli både tørt og harskt, samt at det var veldig lite kjøtt og mye bein. Dette gjaldt alle 4 porsjonene. Bløte kålrotskiver forsterket det dårlige inntrykket. Det som var mest kritikkverdig var at smittevernet var særdeles mangelfullt. Vi måtte vente 15 min før bordet ble vasket etter forrige gjest og måtte rydde vekk restene selv. Avstandsreglene var ikke mulig å forholde seg til i den trange passasjen ved kassen.
Stort forbedringspotensiale!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Daydream91412
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 23 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020

Her får man virkelig tak i litt av hvert. Vi kom like før stengetid, så det ble kun en kjapp handel, men her kan man fort bruke litt tid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FjeldR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Maten var helt grei, og stedet hadde en i utgangspuntet fin lokalmatbutikk med veldig godt utvalg. Det triste var at ansatte virket uengasjert, og det var både rotete og skittent enkelte steder. De ansatte burde legge litt mer stolthet i at det skal se fint, innbydende og rent ut. Det skal ikke så mye til!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 777mortend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Kvaliteten på bakevarer er helt fantastisk. Drar alltid innom når jeg er på besøk fra Oslo. Men dem har et problem, det er alltid utsolgt for bakevarer. Synd for dem hadde potensiale,

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bamsebenny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Kom innom butikken kl 12.40 og håpte på å kjøpe noen boller. Utsolgt, men dette var Okei ettersom eg ønsket å kjøpe Surf Kambodsja og noen jordbær.
Var ingen plastikk pose tilgjengelig men satset på å få dette i kassen. I kassen ble jeg møtt av en ung jente, ingen smil eller hallo, når jeg hadde betalt bare snudde hun ryggen og gikk. Måtte etterspør pose, hun snudde brått og kastet en pose på disken og gikk igjen... utrulig skuffet over kundebehandlingen...

Gode produkt på butikken, men ble veldig overrasket over dårlig kundebehandling

Dato for besøk: juli 2020
Takk, F7079QGmariaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Bakar Jon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din