Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig koslig plass”
Anmeldelse av Bakar Jon

Bakar Jon
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Byrkjelo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Utrolig koslig plass!!!! Luktet nyydelig gjærbakst når vi kom inn. Veldig hyggelig betjening! Knallsøte gaveposer med drops og søtsaker, matbutikk lengre inne i butikken med masse gode lokale mat og drikkevarer i tillegg til gatekjøkken i enden! Måtte komme innom her både på vei frem og tilbake på ferien vår! Vi kommer igjen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 302camillaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 23 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020

Etter flere anbefalinger stoppet vi for lunsj. Trange bestillingsforhold bidro til at 1 meters regel vanskelig kunne overholdes. Maten var OK, men rydding og klargjøring av bord var ikke prioritert.
En annen del av butikken solgt bakevarer og lokale produkter. Mye mer fristende og spennende. Det var det man skulle kjøpt !

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Lars R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Her har de virkelig et godt utvalg av lokalprodusert mat med høy kvalitet.
Vi valgte å spise middag og gikk for komper (raspeballer). Selve kompene var gode, men tilbehøret var virkelig lavmål. Fårekjøttet var pinnekjøtt av gammalsau som hadde rukket å bli både tørt og harskt, samt at det var veldig lite kjøtt og mye bein. Dette gjaldt alle 4 porsjonene. Bløte kålrotskiver forsterket det dårlige inntrykket. Det som var mest kritikkverdig var at smittevernet var særdeles mangelfullt. Vi måtte vente 15 min før bordet ble vasket etter forrige gjest og måtte rydde vekk restene selv. Avstandsreglene var ikke mulig å forholde seg til i den trange passasjen ved kassen.
Stort forbedringspotensiale!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Daydream91412
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Her får man virkelig tak i litt av hvert. Vi kom like før stengetid, så det ble kun en kjapp handel, men her kan man fort bruke litt tid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FjeldR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Maten var helt grei, og stedet hadde en i utgangspuntet fin lokalmatbutikk med veldig godt utvalg. Det triste var at ansatte virket uengasjert, og det var både rotete og skittent enkelte steder. De ansatte burde legge litt mer stolthet i at det skal se fint, innbydende og rent ut. Det skal ikke så mye til!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 777mortend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Bakar Jon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din