“En god opplevelse”

Bistro Breim Sushi og Thaimat
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Byrkjelo
Anmeldt 24. juli 2024

Alle rettene vi bestilte smakte utmerket. Gode porsjoner. God service. Kort tid fra bestilling til maten var på bordet.

Takk, Berit M

Anmeldt 7. juli 2024 via mobile enheter

Liten, men hyggelig restaurant. Meget god mat med spennende, fyldige smaker. Rause porsjoner. Hyggelig betjening, og åpent kjøkken slik at du kommer i kontakt med kokken 🙂 Anbefales!

1  Takk, Morten S
Anmeldt 7. juli 2024 via mobile enheter

Kanskje ikke den flotteste restauranten jeg har vært på, men veldig god mat og store porsjoner hadde dem. En liten restaurant med plass til ca 20 personer. Jeg bestilte en Crispy Duck. Meget velsmakende, servert med frisk agurk, ingefær og ris. Kan anbefales.

1  Takk, TomS417
Anmeldt 16. juni 2024 via mobile enheter

Kjempefin, liten restaurant med veldig god sushi og thaimat! Vel verdt et stopp, ligg sentralt ved E39. Veldig kosleg betjening, reint og fint lokale, og ikkje minst kjempegod mat! Kjem tilbake ved neste anledning for å prøve resten av menyen 😊

Dato for besøk: juni 2024
Takk, BenteJR
Anmeldt 1. april 2024 via mobile enheter

Veldig bra thaimat! Vårrullene noe av det beste! Vi spiste dem og padthai! Alt hjemmelagd og lokalet er pent og velstelt!
Beste stedet å spise på vei sørover!

Dato for besøk: april 2024
Takk, Astrid H

Reisende som så på Bistro Breim Sushi og Thaimat, så også på

Byrkjelo, Gloppen

Har du vært i Bistro Breim Sushi og Thaimat? Del dine erfaringer!