ninamargretp
Hveragerdi, Island
3,0 av 5 boblerAnmeldt 10. sep. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2022
Guest Relation Team, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. nov. 2022
Dear nonamargretp,

Thank you for your feedback in regard to your recent stay.

We are however disappointed to read that you had some difficulties during your stay with us and please be assured that the points raised will be followed up in order to improve constantly our service for all our guests.

Your feedback is important to us and will ensure your positive review is passed onto the management.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Regards,
Reception Team
Sky Bar
  • Courtyard
0.6 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
  • ibis Styles
0.5 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
Exterior view
0.3 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
Bedroom photo
  • Official Site
0.4 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
0.4 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
Exterior
Bestill nå med Marriott Bonvoy
0.3 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
Romservice
0.2 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
  • ibis
0.7 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
Exterior view
  • Mercure
1.6 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
0.0 km fra Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow
Se flere hoteller i Harlington
3 320
2 219
3 320
2 219
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Grei plass å overnatte for natten før reisen til USA, ligger litt unna nærmeste metro men det går gratis buss til nærmeste metro.

Greie rom god frokost.

Rommene er store og romslige.
Safe på rommet og veldig grei lobby.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, bjorneriksensgreier
DiegoHeathrow, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2017

Dear BJorn E,

thank you for your great review,

I am thrilled to see you enjoyed your stay with us.

I shall ensure your feedback is passed onto the teams.

Kindest regards

Diego Francisco
Guest Relations Manager

Anmeldt 16. mai 2017 via mobile enheter

Besøkt hotellet to ganger. Fem min fra Heathrow. Flott hotell med veldig hyggelig betjening. To restauranter på hotellet. Den med asiatisk mat er strålende. Liten bar også med gode småretter. Ifm dansekongress har hotellet gode fasiliteter for kurs etc. Åpent, flott området i midten hvor man kan spise frokost. Delikat SPA med badstue og behandling mm.
Frokosten er litt enkel og kjedelig. Gode og ferske juicer og søtsaker, men eggerøre, bønner og pølse (som ikke jeg prøvde) er av dårlig kvalitet og kjedelig.
Rommene er små med tepper og tunge gardiner - vi var heldige og fikk oppgradert rom til superior, men dette var også lite og rommene er litt utdaterte/gamle.
Absolutt et enestående flyplasshotell, men kanskje ikke det rette valget for en romantisk tur hvor man gjerne vil ha lange, gode frokoster og mer delikate rom.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, Renate S
StephanieHeathrovv, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2017

Dear Renate S,

Thank you for your lovely review and I am glad you found the hotel convenient for your needs.

As well as the breakfast buffet you can also order serperate items as well, however I will ensure your feedback is passed onto The Restaurant Manager.

Please do let me know if you have any plans to stay again and I will be delighted to oversee your stay.

Kind Regards,
Stephanie Thomas

Anmeldt 9. januar 2016

Et godt og lett tilgjengelig hotell når du skal overnatte for transfer over Heathrow.
I forbindelse med reise fra Bergen til St. Thomas måtte vi overnatte i London. Valgte hotellet på grunnlag av andres erfaringer, og ble ikke skuffet. Hyggelig og flink betjening, store rom og en overraskende god frokost. Men det forutsetter at du ber om å få egg eller omelett. Det ligger i frokostprisen, så de du spør synes det er hyggelig å betjene deg.
Vi tok buss og bane inn til sentrum. Bussen til nærmeste metrostasjon er gratia så der får du kjøpt for eksempel dagskort. Men turet tar en liten time.

Dato for oppholdet: januar 2016
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Takk, hansb861
CraigRadBluEd, Manager på Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2016

Dear Hans B,

Thank you for the lovely review, see you again soon.

Anmeldt 9. juni 2014

Jeg ankom Hotelet klokken 16:00 og det var forhåndsbestillt, innsjekking veldig enkelt. Fikk et flott rom, veldig rolig i forhold til flystøy. Nede i baren, en iskald pils og fikk dertil en skål med salte nøtter. Nydelig! Så middag det ble Lammeskank med godt tilbehør, et glass rødvin til. Osteplate til dessert, godt var det. Men restauranten var så stor, og nesten ingen gjester. Men jeg hadde 4 servitører. Så var jeg i resepsjonen og bestillte vekking til klokken 04:00, og spurte om det var noen mulighet for litt kaffe før jeg skulle ta Busen til flyplassen . Ja jeg fikk en liste og kunne bestille fritt frem hva jeg ønsket, den måtte henges på utsiden av døren før klokken 24:00
Og levering skjedde etter min bestilling klokken 03:30, Wow fikk bakoversveis, den frokosten med stekte egg og bacon i brød, røket laks med kremost, yogurth, vann og kaffe. Alt i ta med bag, om jeg ønsket å spise på flyplassen. ANBEFALES!

Dato for oppholdet: april 2014
Takk, Fritjof S
CraigRadBluEd, Manager på Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2014

Dear Fritjof S,

Thank you for the splendid review, i'm glad you has a good time, see you again soon.

Anmeldt 28. april 2013

Bodde på dette hotellet i forbindelse med tidlig avreise fra Heathrow .Her kan du få en rimelig overnatting på et flott hotel nær flyplassen .Hotellet er stort ,flotte rom og et utmerket service nivå .Frokosten var god .Dette kan være et godt alternativ hvis en skal ta et tidlig fly Bestill drosje på hotellet og få en god start på hjem reisen .Anbefales

Dato for oppholdet: april 2013
Takk, Hansen60
CraigRadBluEd, Manager på Radisson Blu Hotel & Conference Centre, London Heathrow, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2014

Thank you for the kind review, see you again soon.