Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommerkafé som er verdt et besøk eller fler”
Anmeldelse av Cafe Slusa

Cafe Slusa
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Ulefoss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Koselig sommerkafé som holder åpent fra medio juni til medio aug.
God mat til en grei pris frokost, lunsj eller middag. Eller tapas og et glass vin👍🏻
Ligger rett ovenfor Ulefoss sluser og kan være et fint utgangspunkt for en videre «slusetur» der du kan gå videre forbi Ulefoss hovedgård og videre til Eidsfoss sluse og enda videre til Vrangfoss sluser.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 594Nina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 9 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk bra mat, som eneste stedet vi fant i Ulefoss. Vi kommer garantert tilbake. Sentrum er kjedelig, men området rundt Sousa er veldig bra

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Helaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fin plass å sitte ute å ete, veldig koselig. Maten var raskt servert og den smakte ganske godt. Kanskje litt liten lunsjmeny.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, W1169UNtinak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2019

Den beste "fish & chips" jeg har spist i Norge. Og nydelig remulade til, den kan godt ha vært hjemmelaget. :)
Flott plassering av kafeen, man kan spise mens man ser båter sluses opp eller ned i slusene.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SnefridA1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig og uformelt spisested ved Slusa i Ulefoss som kun holder åpent sommertid.
Skal du ut å spise i dette området er dette det beste stedet! Variert meny og greie priser. Her kan du sitte ute med mat og god drikke, eller en kopp kaffe og et kakestykke. Utendørsservering(noen bord inne også). Man kan komme til stedet med båt ved å legge seg til med båt ved Ulefoss gjestebrygge og gå noen 100-meter eller rett og slett fortøye i sluseområdet.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 594Nina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Slusa, så også på

Har du vært i Cafe Slusa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.