Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Vr Escape - STENGT
Utrolig bra

Utrolig gøy! Vi var litt skeptiske til konseptet før vi kom, men det var en fantastisk opplevelse... les mer

Anmeldt 7. august 2022
O6498UZevam
Nedenes, Norge
Super opplevelse

Veldig bra opplevelse med masse morro og utfordrende spill. De ansatte var utrolig hyggelige og gir... les mer

Anmeldt 7. mai 2022
Elin7891

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Vi prøvde prison rommet. Kjempe moro, passe utfordrende om man har vært borti escape room eller liknende før.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, 116kristinag
265stianh, Eier på Vr Escape, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake :)

Anmeldt 26. november 2019

Et kjempeflott tilbud som har startet opp i Ulefoss Telemark!!! Vi spilte Christmas escape room, og det falt virkelig i smak hos alle 4 😀😀 2 stk i 40 åra, sønnen vår på 21 år, og datteren vår på 14. Alle syntes det var like moro. De har også mange andre vr spill og flere escape rooms, så vi kommer absolutt tilbake!! Anbefaler alle å besøke VR-escape 😍😍

Tusen takk for oss!

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, JuneAndersen
265stianh, Eier på Vr Escape, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og velkommen tilbake :)