Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, fin utsikt og koselig personell”
Anmeldelse av Slusemesteren

Slusemesteren
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Ulefoss
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Norsk, Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Var her i slutten av juli med familien, veldig flinke og hyggelige mennesker som jobbet her. God mat, fin utsikt. Anbefales. Barna fikk barnestørrelser av den vanlige menyen

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hallgeirg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 47 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020

Fantastisk sted med utsøkt mat i et litt skjult idyllisk område. Vi kom litt spontant, en familie på 8 uten å ha bestilt bord på forhånd. De hadde reservasjoner seinere men vi kunne spise i 1,5 time. Maten var på bordet på ca. 15 minutter og den var knall god!
Mør og god biff. Store porsjoner og alle ble god og mett.

Sjelden god service og matopplevelse. Terningkast 6☺️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, arielcharlenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og særdeles god service i vakre omgivelser!!!! Reddet dagen vår!
Kan anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonjed258
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dette stedet ligger like ved Vrangfoss sluser. Rask og utmerket service! Hjemmekoselig sted. Vi spiste begge to elgkarbonadesmørbrød med løk som jeg absolutt vil bestille neste gang også for dette var veldig godt med også tyttebær, agurk og tomater.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet og veldig hyggelig betjening. God og variert lunsj meny som kan passe til de fleste-6 lunsjretter å velge mellom (hvis jeg husker riktig). Kjempegod mat, fin størrelse på porsjon og veldig god smak. Trivelig betjening som ser kunden og likevel er effektiv- en fryd! Takk for herlig lunsj :)

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, helleolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Slusemesteren, så også på

Har du vært i Slusemesteren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din