Jeg besøkte denne restauranten på Skottfoss sommeren 2021, og var fantastisk godt fornøyd med maten og alt, derfor var forventningene min nokså høye også i år. Nå hadde imidlertid andre tatt over driften, og maten var ikke engang i nærheten av hva den var i fjor selv om menyen var den samme. Jeg bestilte kylling surret i bacon. Baconet lå ved siden av kyllingen og alt sammen lå igjen over rotgrønnsakene som ikke var varme engang. Det beste med retten var potetshipsene. De av oss som bestilte hamburgere var fornøyde. Den ene servitrisen var merkelig kledd, mer som en lettkledd sommergjest.. og ikke så mye som et smil var å se hele den tiden vi var der. Den andre servitrisen var imidlertid både blid og imøtekommende. Det ble også gjort en feil med regninga til en av oss. Da vi påpekte at den måtte være feil, svarte hun at da måtte vi andre ha betalt for en rett mindre enn vi hadde spist.. så ba hun om å få se kvitteringa, men hun hadde jo ikke gitt oss noen kvittering. Alt i alt en merkelig opplevelse, som hun heldigvis beklaget etterhvert. Satser på nye drivere neste år, i så fall gir jeg stedet en ny sjanse.