Anne Grethe Ø
5,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Anne-Kari Dalstø, Daglig lederHotel Finse 1222, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. aug. 2022
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
getlstd_property_photo
Flåm Marina
35.6 km fra Hotel Finse 1222
Se flere hoteller i Finse
Anmeldt 4. august 2022

Etter en lang og heftig tur her på Finse med både sol og regn, bestemte vi oss om å spise i restauranten på Hotel Finse 1222.

Her møtte vi først et fantastisk personale i resepsjonen som var glade og møtte oss med et smil! Når vi gikk til restauranten ble vi møtt med hyggelige servitører som viste oss til et bord med fantastisk utsikt🤩 De ga oss utrolig god servise alle sammen. Vi møtte også på kjøkkenpersonalet som kom å fortalte om maten på en god måte!

Maten smakte fortreffelig og vi vil absolutt komme å spise her igjen! Jeg vil anbefale alle å ta turen dit til Hotel Finse 1222🗻

Gleder oss til å komme tilbake!

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, 665maikeng
Henriette Aass, Sales på Hotel Finse 1222, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2022

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Dette er et hotell vi så fram til å besøke. Vi planla en reise til Finse for lenge siden da vi skulle på fottur i området, og var tidlig ute med bestilling. I 2021 så vi hotellet hadde rom inkludert middag til skyhøye priser, etter oppussing. Dette var endret i år, nå var det rom/frokost priser tilgjengelig.

Vi var spente da vi fikk romnøkkelen i hånda, men ble skuffet. Et kjempelite rom, med to krakker, og et fint nyoppusset bad som annonsert. Senga var god, og vi hadde litt utsikt, men 3300 for dette er i drøyeste laget. Gikk inn og sjekket priser på tilgjengelige rom samme dag og framover i tid, og da lå prisen på 2600 for vår romtype. Dette er en pris som mer speiler riktig prisnivå tatt beliggenhet i betraktning.

Hotellet ligger i fantastisk flotte omgivelser, sola tittet fram, og vi kunne sitte ute og nyte. Resepsjonsområdet hvor det er en bar og sittegrupper var innbydende og fint. Vi var også innom peisestuen og tittet, som fortsatt var i tradisjonell stil og veldig koselig. Fine sofagrupper mot spisesalen, og rent og fint overalt.

Vi bestilte buffet til kvelds og hadde veldig forventninger til denne, da vi husket hvor høyt de hadde priset seg året før. På nettsiden til hotellet står det at de har en førsteklasses restaurant. Men opplevelsen ble ikke som ventet. Det var nesten så jeg følte meg flau da jeg tok et overblikk over hva de hadde. Kaldmaten var helt ok, og mye smakte godt. Barnematen som var satt frem så direkte udelikat ut, og sammen med dagens fisk og kjøtt stod det restemat. Blant annet tacokjøtt, men hvor var lefsene/tacoskjell…Og ved ost og syltetøy kunne det vært en skål med kjeks, ikke bare kun brød. Og sjokolademousse til dessert kunne sikkert vært godt, men en bitte liten del mousse ble helt oversvømt av bær… Nei dette holder ikke. I dag er så mange hotell flinke med presentasjon, og jeg så for meg blomster og detaljer som speilet fjellet, men dette var fraværende. Jeg hadde derfor ingen forhåpninger til en veldig god frokost, men der tok jeg heldigvis feil. Den var veldig bra, med god varmmat, havregrøt, vaffel man kunne steke selv, youghurt, pålegg osv.

Konklusjonen blir at hotellet har nydelig beliggenhet, rommene er ok med gode senger og fine bad, fellesarealene er flotte, frokosten er god, middagen ikke som forventet. Skal man overnatte og vil bruke mye penger på hotell, velg de dyreste alternative med store rom og utsikt, eller premium dobbeltrom hvis du vil ha litt mer plass.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, LineH79

Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding.

Det har vært tøffe år for alle under Covid og særlig for reiseliv/restaurant/hotell næringen både under Covid og etter.
Det er stor mangel på kokker, folk fra reiseliv og hotell ansatte.
Vi har fått nye eiere, ny struktur, nye ansatte og ny ledelse, og det har vært mye å ta fatt i og å lære.
Hotellet er fra 1909, og det nedslitte hotellet med linoliumsgulv på badene er blitt pusset opp for flere titalls millioner. Alle rommene er litt forskjellige og prisene varierer både etter sesong og type rom. Man betaler for beliggenheten når man kommer til Finse, og med den flotte naturen og de nye flotte sittegruppene har man mulighet til å nyte dette vakre stedet uten at man nødvendigvis sitter på et lite rom. Mulig rommet ikke har vært riktig priset, men vi har hatt en gjennomgang nå i sommer og har endret en del både på prisstruktur og romkategorier.
Med den trafikken vi har hatt i sommer og mangel på ansatte ble vi nødt til å tilby buffet i de to mest hektiske sommermånedene våre. Vi har forsøkt å løse alt så godt vi kan med den staben vi har hatt tilgjengelig.
Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på buffeten så det høres ut til at dere har vært særlig uheldige og det beklager vi.

I løpet av dette året har vi lært mye, og vi lover at vi vil være mye bedre innen alt i enden av året, selv om vi også har som mål at man alltid kan bli bedre uansett.
Jeg håper dere vil ta turen tilbake til oss ved en senere anledning slik at vi kan gi dere den opplevelsen man skal ha når man kommer på besøk til oss.
Ta gjerne kontakt med meg direkte.

Beste hilsen fra
Henriette Aass
Salg & booking ansvarlig
Hotel Finse 1222

Anmeldt 19. mai 2022

Jeg var to dager på Hotel Finse 16-18. mai og hadde en kjempegod opplevelse.
God service i resepsjonen og ellers, romslig rom med fantastisk utsikt over fjellene, veldig god mat og en topptur på Hardanger-Gjøkulen i knall sol på 17. mai. Den opplevelsen var unikt bra.

Romtips: De fleste rom med utsikt ut mot fjellene er nok veldig bra. Kanskje be om et rom høyt oppe
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 348_yvindw
Anne-Kari Dalstø, Daglig leder på Hotel Finse 1222, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Tusen takk for god tilbakemelding. Håper vi får gleden av å ha deg som gjest igjen.

Anmeldt 25. mars 2022

Hotellet har fått en full oppussing av Snøhetta og er blitt et utrolig kult luksushotell til fjells. Vi bodde med fantastisk utsikt til Hardangerjøkulen og Finsevann. Det nyoppussede rommet hadde deilig seng og dyner, et fresht bad og fine lenestoler der man kunne nyte utsikten etter fjellturen.
Frokosten med hjemmebakt brød, nystekte vafler og masse digg, lokalt pålegg var en nytelse. Og kjøkkenpersonalet med kokken Viking i spissen leverte gourmet mat av ypperste klasse.
At man kan ta toget til døren, er helt nydelig. Og at man kan spenne på seg skiene rett fra hotellet og ut i noen av de flotteste fjellene vi har, er unikt. Legg til mulighet for skiseiling og toppturer, så er drømmehelgen egentlig komplett. Takk for oss 😀

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, anniken874
Hilde Myreng Jørgensen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Finse 1222, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2022

Hei, så hyggelig at dere har hatt det fint hos oss! Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss, kanskje til sommeren? -Rallartur?

Anmeldt 2. mars 2022

For et sted. Vi kommer aldri til å glemme oppholdet her .Vi tilbrakte noen herlige dager på Finse 1222. Utsikten fra rommet var eventyrlig. Oppholdsrommene er romslige med varme farger i foajeen og ulike blåtoner i stuen. I peisestuen koste vi oss med en kald pils etter skituren. Ute fikk vi lyst til å kaste oss på et skiseil kurs, og personalet var behjelpelige med å ta kontakt med arrangørene. Vi opplevde Finse i snø og vind, men også vindstille med sol. Middagene var smakfulle og delikate. Men det som gjorde størst inntrykk, var betjeningen. De møtte oss med smil og vennlighet. Hadde jeg hatt plass ,skulle jeg tatt med et par hjem i kofferten.

Romtips: Velg et rom med utsikt
Dato for oppholdet: februar 2022
1  Takk, Livetute
Hilde Myreng Jørgensen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Finse 1222, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2022

Hei Livetute,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på! Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss på Finse Hotell 1222. Godt at dere ikke hadde plass i kofferten, for mine flinke, dyktige ansatte vil jeg ha her oppe :)