“Bra restaurant ”

Rosso Sul Mare Restaurant & Wine Bar
Vurdert som nr. 17 av 36 Restauranter i La Caleta
Kjøkken: Italiensk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Familier med barn, Store grupper, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Beliggenhet og utsikt trekker veldig opp på denne restauranten. Fikk et bord nærmest havet og hadde nydelig solnedgang mens vi spiste. Bestilte bord til kl.18:30. Maten var grei. Blekksprut til forrett som var bra. Pizza og tunfisk til hovedrett som var grei.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Martejht

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Valgte denne restauranten siden kona ønsket italiensk mat og siden denne restauranten hadde gode anmeldelser i TripAdviser og var veldig nært hotellet vårt. Vi hadde ikke bestilt bord. Fikk allikevel et bord etter å ha blitt bedt om å vente i baren ca 15 min. God atmosfære. Fine og rene lokaler. Ikke veldig personlig betjening men maten var veldig bra. En bra opplevelse. Litt forbedringspotensial!😉

Dato for besøk: november 2018
Takk, mrifreak68
Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Valgte denne restauranten da det var "overbefolket" lengre nede ved havnen, det angret vi ikke på. Veldig gode og store lunchretter, hyggelige servitører som var veldig tilstede uten å være påtrengende. Rent og pent både inne og ute, flotte rene toaletter. Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 005robertsen
Anmeldt 5. januar 2016 via mobile enheter

Vi var 3 personer som spiste her for første gang i går. Vår opplevelse var bare helt super. Personalet var meget hyggelige, serviceinnstilte, effektive og ikke minst dyktige.
Vi spiste "mixed tray of the region" til starter, solo formaggio (typ quatro formaggio), vintello (veal sauteed in wine and mushroom), og sea bass til hovedrett.
Vi skal tilbake hit og har allerede reservert bord.

Dato for besøk: januar 2016
Takk, gardjuulh
Anmeldt 24. februar 2012

Bestilt bord til familie på 7 personer. Travelt i restauranten. Fikk litt liten tid å se på meny. Uorganisert personalet, hele 3 kelnere spurte meg hva jeg skulle ha til vordrink, og jeg tror alle 6(?) kelnerene som var på jobb den kvelden,, var innom vårt bord på en eller annen måte. Den ene visste ikke hva den andre hadde gjort...ikke bra. Vi bestilte litt forskjellig rundt bordet, men alle var fornøyde. Min mann og jeg bestilte scampi risotto, og her maa restauranten endre menyen for vi fikk langustinier, og det er et annet dyr en scampi! Litt udelikat med et sjødyr som du må rense selv, oppe i risottoen.

Dato for besøk: februar 2012
    • Atmosfære
Takk, ireneraelingen

Reisende som så på Rosso Sul Mare Restaurant & Wine Bar, så også på

Har du vært i Rosso Sul Mare Restaurant & Wine Bar? Del dine erfaringer!