“Dårlig service”
Anmeldelse av Ravintola Kilpis

Ravintola Kilpis
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Kilpisjärvi
Anmeldt 16. august 2020

Dårlig og sur betjening. Skitne bord og rundstykker som sikkert va 2 dager gammelt 🥴 kommer nok ikke tilbake

Takk, Natsamlu

Anmeldt 17. oktober 2019 via mobile enheter

Helt grei plass å stoppe for å spise når man er på tur nedover Finland. Maten har vært god alle gangene vi har vært hee og vi har heller ikke vært plaget med at det tok lang tid. Det som forøvrig trekker ekstremt ned er toalett fasilitetene. Ellers er selve restaurant lokalet trivelig.

Dato for besøk: oktober 2019
3  Takk, bj_rnhelgej
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Beste spiseplassen når man kjører gjennom Finland. God mat, kort vente tid og hyggelig folk. Stopper alltid her for å spise😊

Takk, sameturist
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Måtte vente over 1 time på å få pommes frites. Og den var ikke spesielt god heller. Velger en annen plass neste gang.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Lars Brede O
Anmeldt 5. mars 2018

Vi kjørte forbi Kilpis etter en tur i Levi og bestemte oss for å stoppe her for å spise mat. De brukte nesten en og en halv time på å lage pommes frites, og maten var ikke spesielt god heller. Kommer aldri til å dra tilbake til denne plassen.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Jonas B

Reisende som så på Ravintola Kilpis, så også på

Kilpisjärvi, Lappland

Har du vært i Ravintola Kilpis? Del dine erfaringer!