Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
FindHotel
StayForLong
Trip.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (114)
Filtrer anmeldelser
114 resultater
Vurdering fra reisende
10
14
41
26
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
14
41
26
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 114 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Pessdålig hotell. Møkkahotell te prisen
Vannrør utpå veggan i rommet. Drittrasig bad. Svart/brun sluk og fuger. Bruk pengan på telt Langt fra prisen vi måtte betale. Dassdør me avflakka maling og dusj uten forheng

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 701geirg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Grusom hotell! Kjempedårlig standar fra 80 tallet! Slite og ødelagte møbler. Dårlig rengjøring! En natt med hund hadde kostet 174€ med frokost!!! Vi klagde om rommet og om rengjøring. Vi kunne ikke få avslag av prisen men vi kunne få gratis middag i hotellrestaurant. Når vi så rommet snudde vi og fant oss heller en flott hytte med egen sauna med samme pris!
Jeg har spist tidligere frokost i hotellet og det var ikke noe å skryte av.
Anbefales absolutt ikke!!!!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sannasola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Dette er absolutt ikke verdt pengene. Her har det ikke vært oppgradert de siste 20-30 årene. Veldig enkel standard og dårlig renhold. Dårlig utvalg av pålegg til frokost. Hit kommer jeg ikke tilbake....

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, britthjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2017

Som reisende med hund er det viktigste for meg at overnattingsstedet er dyrevennlig, og det var det så absolutt her. Hunden min fikk tilogmed gave fra hotellet (en pose hundekjeks), og det fantes en dørhenger som informerte om at det befant seg kjæledyr på rommet. Helt fantastisk!
Jeg bodde i leilighet i en av "rekkehusene", og standarden var helt grei. Hotellet bærer preg av sin alder og er verken topp moderne eller spesielt billig, men absolutt førsteprioritet for meg er et uproblematisk opphold med hund. Andre egenskaper er ikke like viktig for min del.
Til tross for at jeg besøkte hotellet i en svært hektisk periode (påska) var det stille og rolig, og både jeg og hunden sov svært godt.
Inkludert i prisen var en god og variert frokostbuffet. Gratis WiFi finnes i hotellets oppholdsrom. For de som ønsker å delta på aktiviteter og utflukter i området arrangeres dette daglig, og man får aktivitetsprogram utdelt i resepsjonen ved innsjekk.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, lindakri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2015 via mobile enheter

Beliggenhet og frokost var helt grei. Men det er så å si det eneste positive å si om dette hotellet. Stedet virker forsømt på mange områder, samt at stor mangel på vedlikehold inne- og utendørs, gjør at man får et slett inntrykk. Stedet er også slik sett betydelig overpriset.

Dato for oppholdet: juni 2015
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Terje37
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser