Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fullt hus, men det skuldas korona og stengde dører hjå grannane.”
Anmeldelse av Nye Peking Garden

Nye Peking Garden
Vurdert som nr. 7 av 8 Restauranter i Otta
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020

Eg leste dei dårlege meldingane på tripadvisor, men tok likevel sjansen avdi eg så mange menneske attom vindauga. Innbaka svin var nett so smaklaus som meldt frå ein annan gjest. På grannebordet blei òg mykje mat standande.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Morten H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 29 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Maten var rett og slett ikke bra. Tror det er det samme hva du velger der. Peking suppe var lite smak på, frityrstekt innbakt kylling i sursøtt saus var totalt uten salt og rett og slett tam og den kinesisk chop suey var alt alt for salt. Det er ikke de på betjeningen som er feilen det er kokken som er problemet. Skjønner ikke at de fortsatt har samme opplegg etter så mange dårlige anmeldelser. Da gir de rett og slett F i hva folk mener. Så lenge folk kommer der å spiser kan de bare fortsette.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, joopc57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

Gode Gud så grusomt. Bestilte sweet & sour innbakt svinekjøtt. Kjøttet inni var aldeles smakløst, d lå inni en stor luftlomme. Eneste som var bra var vel at d var crispy på utsiden. Barna synes til og med pommes frites’n smakte ekkelt.
Styr unna!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Dollly13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Stakk innom og trodde Kina mat var bankers men der tok jeg feil. Sikkert andre retter som kommer bedre ut men vi prøvde nr 10 innbakt svinekjøtt med sweet & sour saus og det var helt forferdelig. totalt smakløst

Dato for besøk: august 2019
Takk, 203kjetiln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise og stoppet fordi vi hadde lyst på kinesisk mat. Bestilte farlig kjedelig biff chop suey - smakte overraskende godt. Biff satay til mannen var også god. Barnemenyen var dét som skuffet - den inneholdt pøkse, hamburger og kylling. Vår datter på 4 elsker å smake på det vi spiser så vi spurte om biff med nudler kunne bestilles som halv porsjon til barn - vår erfaring er at de fleste asiatiske restauranter skriver nettopp det i menyen sin. Svaret var blankt nei. "Hvorfor ikke?!" "Nei fordi vi kan ikke lage den som barnemeny". Nehei....biff, nudler og grønnsaker. Umulig å putte halv porsjon i woken. Det syntes vi var tragisk. Så vi bestilte full porsjon til 4-åringen som var lei pølser og hamburgere. God smak og hun ble mett med det er helt tullete at over halve porsjonen gikk rett i søpla. Fy skam seg til en kinesisk restaurant som ikke legger til rette for at små barn også kan få smake på kinesisk mat!

Dato for besøk: juli 2019
5  Takk, jeanettekt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nye Peking Garden, så også på

 

Har du vært i Nye Peking Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din