“Dra et annet sted”
Anmeldelse av Kafe Kos

Kafe Kos
Vurdert som nr. 3 av 14 Restauranter i Otta
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Milkshake som smaker helmelk med biter i! Kakene har en smørkrem som ikke er særlig god, men kakene generellt er gode!
Maten blir jeg aldri fornøyd med, lang ventetid, dyr og smakløs!
Jeg gidder ikke en gang å snakke om servicen! Håpløst

Takk, Companion759531

Anmeldt 12. juli 2020

Hyggelig besøk her med god kaffe og smakelig vafler. Hyggelig betjening og en trivelig plass for å slappe av litt.

Takk, joopc57
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og smakfulle kaker. Det som trekker ned er at du står ved disken, og det tar sin tid før noen kommer. To ganger har jeg gått, uten å kjøpe noe, da du står lenge ved disken for å bestille uten at noen kommer. Veldig synd, for det er som sagt veldig gode kaker og mat der.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, ZivaFrida
Anmeldt 23. mars 2019 via mobile enheter

Uhyggelig, likegyldig betjening. Maten var ikke som bestilt, og brukte unormalt lang tid utifra at det var lite folk i kafeen. Maten var også noe kald da den ble servert. Anbefaler ikke.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Mari S
Anmeldt 14. februar 2019 via mobile enheter

Hyggelig kafe i Otta sentrum i 2.etg på kjøpesenteret Amfi Otta. Norsk mat. Masse deilig hjemmebakte kaker og gjærbakst - stor kaffemeny

Dato for besøk: februar 2019
Takk, tove268

Har du vært i Kafe Kos? Del dine erfaringer!