Lagre
Super opplevelse for familien!

Strålende opplevelse for hele familien! Smidig booking og hyggelig betjening. Vår guide Dewet var... les mer

Anmeldt 29. juli 2022
Kari_paa_tur
Kjempegøy

Veldig morsomt for barn og voksne. Vi var heldige å få plass på familieraftingen på Ottaelva, som... les mer

Anmeldt 17. juli 2022
Explore31841280498
Oslo, Norge

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fine små hytter med gode køyesenger, fantastisk hjemmelaget mat og en super opplevelse på elven med guider som gjorde det til en stor opplevelse for barna.
Kommet garantert tilbake .

Takk, Quest542953
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden. Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

2  Takk, astrima
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi lå på gården der Heidal rafting holder til. Flotte rom/leiligheter. God frokost, å rent å pent. I naturskjønne omgivelser i Heidal blir vi tatt godt imot av hyggelige guider som gir oss utstyret vi trenger å går gjennom dagens aktivitet på en informativ god måte. Bussturen til starten går Heidals flotte natur. Turen på elven er godt tilrettelagt for hver enkelt i gruppen. Jeg mener denne dalen er noe av det beste Norge har å by på Livet på elven er fantastisk

2  Takk, jonashI3273KD
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Første inntrykk. Koselig sted og betjening. Utstyret bar preg på å være slitt. Rommene manglet tørkemuligheter for våte klær. Veldig gode guider. Badestampen skulle vært klar når vi var tilbake etter rafting, men var ikke fyrt opp engang:( Tok derfor laaang tid å varme opp. Lavvoen som vi skulle være i var heller ikke klar og vi måtte sitte i en «vinterhage» med alkoholservering der vi ikke kunne medbringe egen alkohol...

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, absde
TorAamodt, Eier på Heidal Rafting Day Trips, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2019

Hei, og beklager sen respons!
Det var synd at dere ikke fikk den opplevelsen dere hadde forventet, men jeg tror kanskje en del av forklaringen ligger i kommunikasjonen mellom hun som bestilte (som ikke var med på utdrikningslaget), og dere som deltakere.
Ifølge korrespondansen var badestampen bestilt til etter grillmiddagen, og ikke etter raftingturen.
I korrespondansen står det også at dere har tilgang til (uten ekstra kostnader) oppholdslavvo med bord, benker og bålplass hvor dere kan ha med medbrakt alkohol, og jeg vet ikke helt hva du mener med at lavvoen ikke var klar? Den stod der, og med ved på plass :-)
I forbindelse med middagen måtte dere oppholde dere i skjenkeområdet, ettersom det er der vi har grillen.
Når det gjelder slitt utstyr så høres dette merkelig ut, for vi anskaffet 100 nye sett med våtdrakter fra Hiko i juli, long-johns, jakker og sko samt redningsvester. Vi har også egne tørkerom i forbindelse med sanitæranlegget hvor dere fikk utlevert utstyret, men vi burde sikkert ha informert bedre om dette slik at dere slapp å tørke tøyet dere brukte under våtdrakten inne på rommet.
Igjen så beklager jeg at vi ikke leverte som forventet, men om dere hadde spurt hadde vi nok fått ordnet mye av det dere ikke var fornøyde med.
Uansett, dere er hjertelig velkomne tilbake ved en senere anledning, og da håper vi å få vist at vi fortjener 4,75 i snitt på TripAdvisor :-D

Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Var her en natt i et fint rom med eget bad og minikjøkken.
Dagstur rafting var kjempebra med gode guider!
Vi tog toget til Otta og de hentet og kjørte oss til stasjonen. Vegetarmiddag var ikke noe problem. Hyggelig frokost om morgenen.
Eieren/sjefen på stedet Tor var svært hjelpsom og hyggelig.
Vi kommer helt klart tilbake hit!!

1  Takk, LinnAime79