Strålende opplevelse for hele familien! Smidig booking og hyggelig betjening. Vår guide Dewet var... les mer
Veldig morsomt for barn og voksne. Vi var heldige å få plass på familieraftingen på Ottaelva, som... les mer
Herlige guider, gøy for hele familien. Kom oss trygt og godt gjennom hele løypa, og fikk også kjenne litt på iling i magen gjennom et par stryk!
En flott opplevelse for hele familien. Vi hadde det kjempekjekt. Hyggelige guider/ instruktører. Litt skuffende at det ikke var muligheter for foto, men tar man med et vanntett kamera selv er ikke dette noe problem.
Vi bodde her og tok en heldagstur. Det funket veldig fint å kombinere å overnatte samme sted som raftingen startet fra. Det anbefales.
Selve raftingen var fartsfylt og våt. Vi fikk grundig instruks og følte oss trygg hele tiden.
Lunsjen var overraskende god og hele dagen en suksess.
Vi gjør dette gjerne igjen.
2 voksne, 2 barn på 11 og 14 år. Alle hadde det døds kult. God fart i elven, men ikke for mye for de minste. I mer saktegående deler av elven så fikk de som ville hoppe ut av båten og flyte med strømmen, de fleste ungene hoppet rett uti. Ca 30 min kjøretur oppover elven fra Heidal. 6 i hver båt, alt utstyr fulgte med. Hele pakka tok ca 3 timer som da inkluderer kjøring, prepping, av/på kledning og rafting. Absolutt verdt besøket.
Fine små hytter med gode køyesenger, fantastisk hjemmelaget mat og en super opplevelse på elven med guider som gjorde det til en stor opplevelse for barna.
Kommet garantert tilbake .
Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden. Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!