Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rask servering”
Anmeldelse av Pillarguri Cafe

Pillarguri Cafe
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Otta
Prisklasse: USD 9 - USD 42
Kjøkken: Pizza, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Uteservering
Beskrivelse: Kafe, catering , a la Carte, Pizzaria, Bar - Over 100 år med gjestfrihet! Vi baker vår egen pizza, på middagsmenyen finner du mange spennende retter, basert I hovedsak på lokale råvarer og tradisjoner.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Ikke så mange steder som var åpent i Otta en tirsdagskveld. Gikk innom Pillarguri og spiste burger. Maten var helt ok. Mye fluer i lokalet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Shiba14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (152)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 152 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020

Er 12 år og spiser det meste så jeg likte maten
Min lille søster som ikke liker mat likte dette. Veldi god mat

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Nikkiboy08
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi spiste bakt potet uten særlig ost og tilbehør, brent pizza med et tynt lag med brent ost og tørr hamburger lever ikke opp til forventningene når man også må sitte ute i kulda. Vannet måtte vi finne frem selv og det var også mye søppel rundt på andre bord. En pris på nærmere 700kr for vann og 4 små retter er vel i det drøyeste laget.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gabrielhL709RI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

En opplevelse i kaos. Bord ute i kulden og tørr mat av lav kvalitet. Anbefales ikke. Prisen tilhører ikke denne matklassen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, N8864KG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Trivelig sted, hyggelig betjening og bra mat. Vi hadde begge en baconsurret kylling. Den var saftig og god smak.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, joopc57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pillarguri Cafe, så også på

 

Har du vært i Pillarguri Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din