“En topp opplevelse!”
Anmeldelse av Pillarguri Cafe

Pillarguri Cafe
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Otta
Kjøkken: Pizza, Norsk
Beskrivelse: Kafe, catering , a la Carte, Pizzaria, Bar - Over 100 år med gjestfrihet! Vi baker vår egen pizza, på middagsmenyen finner du mange spennende retter, basert I hovedsak på lokale råvarer og tradisjoner.
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

En matopplevelse og hyggelig betjening av de skjeldne. Maten var presentert på en delikat og kunstnerisk måte. Smaken var på topp med ferske råvarer.
Absolutt å anbefale et besøk eller to.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Arvid Kåre B
Thomas Fransplass, Daglig leder på Pillarguri Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2023

Takk for besøket, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 25. mai 2023

Det er kjempe god serves og helt fantastisk mat. Jeg spiste svinenakke og jeg får vann i minen nå i etterkant når jeg tenker til bake på den! Det var en veldig fin opplevelse!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Eirik S
Thomas Fransplass, Daglig leder på Pillarguri Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2023

Takk for besøket, og tusen takk for tilbakemeldingen!

Anmeldt 19. mai 2023

Fantastisk god mat!
Hjortebiff og Elgkarbonade anbefales
Hyggelig vertskap,
Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Ecmdewitje

Takk for besøket, og takk for tilbakemeldingen!

Anmeldt 10. april 2023 via mobile enheter

Bestilte hjortebiff med tilbehør, alt smakte helt fantastisk. Ekstra saus fikk jeg også.
Til dessert bestilte jeg sjokolademousse med appelsin, smakte nydelig.
Koselig restaurant med god service, her føler man seg sett og ivaretatt.
Anbefaler alle å ta seg en tur til Pillarguri.

Dato for besøk: april 2023
Takk, elisabethsletten

Takk for besøket, og tusen takk for tilbakemeldingen!

Anmeldt 29. september 2022 via mobile enheter

Bestilte to pizza, noe som vi tenkte var en enkel og rask bestilling mtp at det nesten ikke var noen andre der: dette tok sin tid. Når bestillingen ble servert var det kun en pizza og vi fikk tilbakemelding om at den andre hadde blitt brent og at de skulle lage en ny, noe som på sett og vis var greit og et tegn på god service, men den som faktisk ble servert visste seg også å være brent. Omsider kom den de erstattet i utgangspunktet, og vi etterspurte at den de faktisk serverte skulle også bli erstattet: man betaler ikke for brent mat. Etter en stund igjen satt vi til slutt med to pizza. Langvarig og mye frem og tilbake. Et minus til er at telefonen ringte sikkert ti ganger uten at noen fra kjøkkenet kom og tok den.

Pizzaene som ble servert til slutt var i det minste greie på smak og betjeningen var trivelig.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Inspire68201393151

Reisende som så på Pillarguri Cafe, så også på

Har du vært i Pillarguri Cafe? Del dine erfaringer!