Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (193)
Filtrer anmeldelser
193 resultater
Vurdering fra reisende
39
86
48
12
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
86
48
12
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 193 anmeldelser
Anmeldt 21. september 2020

Meget bra hotel med store rom og topp senger. Personalet dyktig, men desverre alt for få som gikk utover middagsserveringen om kvelden. Deilig frokost. God beliggenhet. Ingen støy på natten. om natten

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Gøsta G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Bra hotell ,fint hjørneroom ,nr 402. Gratis parkering, god frokost, rent og pent over hele hotellet. Blide og service innstilte personal. Kommer helt sikkert til å besøke det her fine hotellet, neste gang det passer.

Romtips: Hjørnerom 402 veldig stille og fint
Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, morten m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

En natts opphold på gjennomreise. Hyggelig hotell. Greit rom. Ankom sent og spiste god pizza på hotellet. Korona-frokosten ble løst på en glimrende måte. Kaldmat pent tilberedt på kuvertfat. Ulike varianter av egg med tilbehør ble servert etter ønske, i tillegg til mye annet å velge blant. Her har Thon Hotel Horten mye å lære!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, AnaDeNoruega
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Hotellet har sentral beliggenhet i Otta. Stor og renslig rom til gunstig pris. Hyggelig personell som var hjelpsomme. Litt sparsomt utvalg til frokost. Alt i alt god fornøyd med oppholdet på hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Odyssey66717238972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Normalt så synes jeg Thon Hotel byr på en god atmosfære og flotte opplevelser. Dessverre så ble vi møtt av en noe ublid og noe uengasjert kar i resepsjonen, som hverken sa «Hei» før vi nærmet oss, og vi fikk ikke blikkontakt. Vedkommende fortalte heller ikke hvor rommet befant seg, og fortalte ingenting om hvor frokosten befant seg.

Rommene var helt OK. Vi var 3 voksne på et rom. To lå i god dobbeltseng, og sistemann lå i en sovesofa med så tynn madrass at man kunne kjenne fjøringen i madrassen.

Sist men ikke minst så var rommet litt møkkete. Bak om sovesofaen så lå det snuspose, brukket blyant og brukt tyggispapir. Dette er ikke Thon verdig. Sjelden vi har en så negativ opplevelse.

Som alltid så var maten eksemplarisk, og betjeningen var hjelpsom. Vedkommende som hjalp oss med utsjekk, var også veldig hyggelig og behjelpelig. Håper dette tas tak i..

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Bitmog1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth Øien Mæhlum, General Manager på Thon Hotel Otta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Mange takk for din tilbakemelding til oss etter deres opphold her. Det du påpeker i forhold til umotivert resepsjonist, renhold på rommet og overmadrassen - skal vi umiddelbart følge opp. Det er altså ikke standard hos oss. Jeg setter stor pris på at dere opplevde maten som god og at det ble en mer hyggelig avslutning på oppholdet før avreise.

Igjen mange takk for at dere valgte å bo hos oss og for at dere tok dere tiden til å gi oss en tilbakemelding. Vi ønsker dere en riktig god sommer videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser