Hadde en overnatting her før vi fått et i Sjoa.
Fint hotell med ansatte som likte jobben sin...hyggelige imøtekommende folk⭐⭐⭐⭐⭐
De hadde samarbeide med et supert treningsstudio...kun 5 Min unna
God frokost
- Gratis parkering
- Restaurant
Hadde en overnatting her før vi fått et i Sjoa.
De hadde samarbeide med et supert treningsstudio...kun 5 Min unna
God frokost
Her var det hyggelig og god service, men selve hotellet trenger et løft. Sengene var slitne og alt for myke, og rommet ikke spesielt pent. Bør bytte senger og fikse opp rommene for å få hotellfølelsen. Frokosten var kjempegod med godt utvalg!
Ligger rett i utkanten av Otta sentrum. Ca 5 min gåtur til senter og butikker. Små og ordinære rom. Restauranten tilbyr kun buffet. Liten frokost med enkelt utvalg. Ganske stive priser på rom, mat og drikke.
Hyggelig betjening, som var behjelpelig med det meste. Baren kunne nok hatt bedre utvalg og kvalitet.
Rommet var fint og hadde gode senger. Stille og rolig hotell.
Frokosten var helt ok, men savnet litt mer "nøytralt " brød uten krydder og frø. 9-åringen fant ikke noe brød han likte og endte opp med kun litt ost og vannmelon til frokost.
Middagsbuffeten er også altfor dyr, så vi endte med å spise på Pillarguri cafe som hadde veldig god pizza.
Et hotell med veldig hyggelig betjening. Ekstra oppmerksomhet og service til barn. Gode senger, bra renhold og god frokost. Har bodd her tidligere og kommer gjerne hit igjen. Kort avstand til butikker og Otta Sentrum. Litt begrenset parkeringsmuligheter ved hotellet.
Vi bodde her en natt og fikk et fint rom i første etasje. Rommet var ikke helt rent, så vi ba personalet komme og støvsuge litt mer. Det gjorde de og da var vi fornøyde. De sa også at siden det var arbeid på gata utenfor hotellet, så kunne det føre til litt mer skitt på rommet. (Litt dårlig unnskyldning siden vi fant en flaske blant annet under senga)
De hadde god frokost og gratis parkering.