Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 154
Fullt refunderbart før fre. 8. des.
Expedia.com
USD 154
Fullt refunderbart før søn. 10. des.
ZenHotels.com
USD 130
Hotels.comUSD 154
PricelineUSD 154
StayForLongUSD 156
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 30. juli 2022

Ankom lørdag ettermiddag og ble møtt av meget vennlig resepsjon som anbefalte buffet til middag. Vi spiste det og var meget godt fornøyd både med innholdsrik mat og svært vennlig betjening. Kan absolutt anbefales !

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, X2035VZhansw
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Thon Otta øverst i Gudbrandsdalen er et koselig hotel med hyggelig betjening. Proff fremtoning, men likevel hverdagslig og hyggelig. Topp mat. Perfekt beliggenhet i Gudbrandsdalen med nærhet til "hele" sør Norge, som Rondane, Jotunheimen, Dovre, Sjoa m.m. Gratis parkering dersom en kommer med bil. Føler oss oppriktig velkomne når vi går i resepsjonen her. Frokosten må oppleves, og husk å smake på byggrynsgrøten fra Skjåk med jordbærsyltetøy, mmmmm 😋. Ypperlig for overnatting på gjennomreise, buisiness eller som lengre ferieopphold og naturopplevelser, som det forøvrig en mye av innen rekkevidde. Tipp topp. Anbefales 😀👍

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, MonsenKonkurs
Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Overnatting underveis havnet vi her. Ikke helt tilfeldig, i de siste årene har vi erfart at et Thon hotel ikke er å forakte. Du vet liksom hva du får. Hyggelig, rentbog pent, og som regel markedets beste frokost. Så også her, det meste var helt flott, og frokosten holdt også her en svært god standard. Hvorfor da ikke toppkarakter? Rommet var ikke stort, og ikke helt enkelt med kofferter når man skulle på badet om natta, samt varemottak og parkering rett utenfor, og søppelbilen kom ganske tidlig denne morgenen, derfor en firer.

Takk, Laksefiskeren
Anmeldt 27. juni 2022

Thon Hotel Otta er alltid et velkomment overnattingssted. Booking og innsjekk går som en lek. Hyggelig betjening, service er upåklagelig og rom dekker alle behov. Mat og drikke er det ikke noe å klage på, helt OK.

Dato for oppholdet: juni 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, knuterikj2020
Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Flotte rom med god plass for familie. Reint og fint.
God frukost, godt utvalg for store og små. Fikk servert kaffe ved bordet under frukosten. Hyggelig betjening. Kjem gjerne tilbake ved seinare anledning!

Takk, christinelA3608ZU
Ruth Øien Mæhlum, General Manager på Thon Partner Hotel Otta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

Hei og tusen takk for at dere valgte å bo hos oss. Så trivelig tilbakemelding fra dere! Velkommen igjen!