“Nydelig pizza og hyggelig betjening”
Anmeldelse av Solstad Kafé

Solstad Kafé
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Otta
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 10. juli 2019

Vi fikk servert en smakfull og god pizza til tross for at vi kom noen minutter etter at kjøkkenet hadde stengt. Hyggelige ansatte og god atmosfære.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Ellen Sofie A

Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Kjører du Gulbrandsdalen er dette muligens det beste og koseligste stedet å spise lunsj/ middag. Hjemmelaget mat. Få retter men meget velsmakende. Veldig hyggelige og hjemmekoselige omgivelser. En høydar

Dato for besøk: august 2018
Takk, hildeb351
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Vi stoppet her og spiste middag, to voksne og en ungdom. Det var få retter å velge mellom, men her har vi spist før, så vi visste det var mat av god kvalitet. Denne dagen var det fire middagsretter på menyen. Vi voksne spiste stekt torsk og sønnen vår spiste karbonader (de så hjemmelaget ut). Veldig godt, og med passe store porsjoner. Anbefaler sette spisestedet. Fint å sitte både ute og inne.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bebaglo
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Veldig hjemmekoselig kafé. Maten var helt super og betjeningen veldig hyggelig. Fikk skikkelig godfølelse på denne kafeen. Kan anbefales.

Takk, HegeEl
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Det er ikke noe jålete med Kafé (med K!) Solstad. Derimot hjemmelaget, god norsk mat og veldig trivelig betjening. Et hjemmekoselig sted 🤗 - langt unna kjøpesenter-cafeene og kjederestaurantene. Hyggelig både inne og ute. Vår Otta-favoritt.

Takk, Leif Wien J

Reisende som så på Solstad Kafé, så også på

Har du vært i Solstad Kafé? Del dine erfaringer!