Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opplæring av sommervikarer?”
Anmeldelse av Parken Grill & Kaffebar

Parken Grill & Kaffebar
Vurdert som nr. 3 av 8 Restauranter i Otta
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Jeg elsker virkelig å spise her! Men har hatt en del dårlige opplevelser denne sommeren... F.eks var her igår da jeg ville informere (sikkert en sommeransatt) om at det var tomt for ketsjup. Responsen hennes var å si kjempe høyt «HERREGUD!» å uffe seg mens hun sto å så på, når en annen ansatt går forbi å spørr hva det er så huffer hun seg enda med. Når jeg spørr om servietter for det er også tomt svarer hun ikke å bare går. Heldigvis var det en annen hyggelig jente som hentet til oss!
Tror noen må lære de nye om kundeservice!
Maten er som alltid god, men skulle ønsket varm og ikke iskald saus til maten

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Companion759531
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 35 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Gatakjøkken med sitteavdeling bak. Ikke den mest koselige plassen, men maten veier opp. Utrolig god hamburger, US-Style. Terningkast 6.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bob8050
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

Stor og god burger som hadde alt en burger skal ha. Eneste som trakk litt ned var en bit i midten som kunne vært noe bedre stekt.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, larsg577
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Helt grei mat og stille og rolig tross lunsjtider. Grei parkering. Anbefales. Gatekjøkken preg. Om sommeren kan man
kose seg ute.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Norwegians2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og trivelige personale. Har spist det meste av menyen. Min favoritt er salat, den er veldig god. Kan også anbefale sjokolademilkshake, supergod.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, ZivaFrida
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Parken Grill & Kaffebar, så også på

 

Har du vært i Parken Grill & Kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din