Veldig bra opplegg, artig bane med gode go-karter. Alle var kjempe hyggelige, Gratis transport... les mer
Fantastisk morro! Flott bane og lokaler, lager veldig god mat å serverer gratis vann på flaske... les mer
Prisene på gokarten var kanskje litt høg, men det ble reddet inn av henting og kjøring til og fra hotellet! Gjorde det veldig enkelt å komme og dra når man skulle ønske det. Personalet både på banen og bak disken var veldig interessert i at du hadde det bra, og hjalp å vaske veske og ga gratis vannflasker før og etter kjøring. Virkelig en opplevelse som er å anbefale!
Veldig positivt overrasket! Veldig proft opplegg med bra oppsett, fine lokaler og hyggelige og flinke folk.
Veldig gøy!! Bra bane, bra biler hvor disse «crewfolkene» kan bestemme toppfarten din etter hva slags nivå de ser du er på når du kjører. Så om en bil går raskere enn en annen er det disse folkene som styrer dette. Bilene er like! :)
Man får også gratis henting på hotellet eller der du er, men må bestille taxi hjem.
Dro en regnværsdag hit, men det var opphold på banen og den var tørr slik at vi kunne kjøre. Ringte til dem på forhånd, og de kom og hentet og gratis på hotellet til angitt tid. De kjørte oss også gratis tilbake til hotellet etterpå. Kjempetilbud! Kostet 40€ for 2x15 min kjøring. Det var egentlig lenge nok, man blir sliten i armene dersom man gir på nok. Gøy bane og gode forhold med kartene gjorde dette kjempegøy! Tidtaking for hver runde, så man kan se hvem som kjørte best. Banerekorden var på 51 sekunder. Den er vanskelig å slå. Verdt besøket dersom du vil ha litt fart og spenning!
Hello Sondresh and thank you for your possitive comment about our facilities. We are happy that even though it was raining, we accomplished to give you and your family a good experience.
Var her med tre gutter en på 14 og to på 10 år. Alle var veldig fornøyde. 2 x 15 minutter til 40 euro€ (høy pris hindret full score). Ble hentet på hotellet og ble kjørt tilbake uten kostnader. Anbefales
Noen biler var det dårlig styring på. Det var også en bil jeg kjørte som bensintanken var lekk på så jeg ble bløt av bensin. Banen var utrolig fin. Og det var mulig å få opp god fart i noen svinger. Anbefales åra en tur.
Litt i overkant dyrt men morsom aktivitet. Burde vært en nedre aldersgrense for barn-ble noe venting og trasigere å kjøre i heat med veldig små barn (ca 5-6-7) år.