Skikkelig koselig sted med skikkelig hjemmebakst av Pjalt og Lemse (NAM NAM) Anbefales på det sterkeste!
Tilfeldighet gjorde at vi på søndagsturen havnet på Kalsa Gårdsbakeri. Et skilt ved veien gjorde oss nysgjerrige. I et særpreget hus med servering i tre små stuer, var det en god og spesiell atmosfære. Nydelig hjemmebakt brødvarer som pjalt, Ingerlemse, gomme,lefser og mer med gikk radig unna. Hyggelige damer som sto for serveringen i denne sommerstua. Kaffekannene ble hele tiden etterfylt og servicen var på topp! Anbefaler en stopp på dette gårdsbakeriet.
Ved en tilfeldighet havna vi på Kalsa. Et skilt fra veien viste vei og snart var vi satt 100 år tilbake i tid. Her varter damene opp med lemse og tynnkaker i en gammel, sjarmerende bygning. Er du i Rørostraktene er det bare å stikke innom.
De nybakte lemsene ved Kalsa er grunn god nok til et besøk. Og selve sommerstuggu er grunn god nok nummer to. Et kaffebesøk her er bestandig et herlig avbrekk!