Vi var på katteutstilling i Skive, og valgte å bo på kroa. Det var veldig bra, grei pris hvor 2-retters middag var inkludert.
Hyggelig betjening og grei frokost.
Dette var bra, her kan vi godt komme tilbake
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Hyggelig betjening og grei frokost.
Dette var bra, her kan vi godt komme tilbake
Vi tilbrakte tre netter påSt.Binderup kro, og aldrig mer. Ankom en time før innsjekking som er kl.3, spurte eieren om det var mulig å få rommet da, det var umulig, men vi kunne få et rom over veien mot hovedvegen som var ferdig, det var ien umalt bygning med et forferdelig trafikkbråk. Kom så tilbake til resepsjon og takket nei, da var plutselig andre rom ledig, de viste seg og vere av nedslitt amerikansk motel standard.
Betjeningen var ellers hyggelig, og maten ok. Vi bestillte øl til maten de tre kvelder, prisene står i menyen som ligger på bordene, men når viskulle betale avgangsregningen til eieren så hevet han beløpet på stedet uten noen grunn. Så pass på !!
Dette er et sted vi gjerne besøker igjen for lunsj og middag. God mat og flott service med hyggelig betjening.
Tradisjonell Dansk kro.
Vi benyttet ikke overnattingen. Det var kun et stopp for mat og drikke.
Utrolig flott hotell. Utmerket mat. Innholdsrik frokost og middagene mellom 18-20 var som middagene på Badehotellet. Faste bordplasser. Og 2 retters middag som ingen kunne laget bedre. God gammeldags mat. Verdig og dyktige servitører. Mange fine sykkelturer derfra. Fine rom
Famile rom for 3, ok liggekomfort, bra pute og dyner, leselamper bra plassert, tv bra plassert. Størrelse på rom ok, veldig lite og trangt bad, dårlig m opphengs kroker til håndklær, ikke plass til toalettsaker for 3 på badet. Åpningsbart vindu i soverom, heldigvis, for det luktet gammelt og innestengt av gulvteppet. Godt med parkering. morgenmat ok, kun basic, laktosefrie og glutenfrie produkter fantes ikke. Restauranten er meget hyggelig og aftensmad her er virkelig en opplevelse. Romantisk og godt. Personalet er meget hyggelig og hjelpsom. Hit kommer vi tilbake
Sliten gammel kro med motell standard rom m 70 talls baderom.
Ba om passord til wi-fi og fikk kvittering på kr 35,- døgn. Da jeg gjorde oppmerksom på at det på Internett sto fri WiFi på alle rom fikk jeg en tverr beskjed om at det kun gjelder om man bestiller gjennom booking.com eller expedia og at de hadde brukt mye penger på å installere WiFi. What? I 2017?
Kommer ikke igjen.