Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En mat- og vinopplevelse jeg aldri glemmer!”
Anmeldelse av Mielcke & Hurtigkarl

Mielcke & Hurtigkarl
Vurdert som nr. 2 av 254 Restauranter i Frederiksberg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 210 - USD 390
Kjøkken: Dansk, Moderne, Internasjonalt, Fusion
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservater
Omgivelser: Frederiksberg
Anmeldt 29. mars 2016

Hadde booket bord for 7-retters middag med vinpakke, men totalt talte jeg 12 serveringer inkludert mellomretter. Restauranten ligger ved inngangen til «Frederiksberg have» i stille og flotte omgivelser, ca. 30-40 minutters spasertur fra sentrum (Københavns Hovedbanegård). Ankom noe tidlig, og benyttet tiden til å rusle rundt i parken.

Restauranten var i hyggelige og luftige lokaler, uten for mange bord. Enkelt og stilrent. Maten og service var førsteklasses. Kelnerne var oppmerksomme og profesjonelle. De satte virkelig gjesten i sentrum. I tillegg hadde de en kunnskapsrik sommelier som tydelig hadde et lidenskapelig forhold til vin. Hver rett og hver vin, kom med en historie om geografi, råvare og smak. Jeg hadde her min til nå, aller beste mat- og vin-opplevelse.

Etter 3-4 timer forlot jeg Mielcke & Hurtigkarl med et smil om munnen og en følelse av ekte lykke. Drar definitivt tilbake når muligheten byr seg.

Dato for besøk: juli 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, PerLeon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (247)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 247 anmeldelser

Anmeldt 18. mars 2016

Hvilken perle dette er i det danske gastronomiske landskap. Alt ser så unnselig ut når du ankommer. Ingen oppdekking, ingen blomster, betjening i nesten dagligdags antrekk.

Men ikke før har du satt deg til bordet, før profesjonalismen gjør sitt inntog. Du er i de beste hender og du utsettes for en høyverdig og behagelig betjening som gir deg akkurat hva du ønsker til enhver tid. Og i det øyeblikk de første smaksretter settes foran deg som iøynefallende og særdeles smakfulle aperitiffer, er du klar over at du skal gjennom en gastronomisk reise som bare de beste kan anrette det. Dette er hva jeg vil kalle et bevisst nyskapende kjøkken med øye til mange smaksretninger fra de enkelte verdenshjørner alt etter som. Viner er satt sammen med rettene slik at det hele fullendes slik som enhver matelsker bare kan ønske det. Dette er et imponerende konsept på europeisk toppnivå. BRAVO!

Dato for besøk: mars 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, NilsMS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2015

Vi var her for å feire sølvbryllup, vi var heldige med været og kunne sitte utenfor med et glass champagne før maten. Atmosfæren, maten og vinen var perfekt, jeg skulle ønske jeg hadde råd til å gå hit oftere.

Dato for besøk: juni 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tortobi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2015

Det var bra service fra man satt foten innenfor døren til man gikk. Vinen var satt sammen på en ypperlig måte med maten. Anbelfales.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, Sten71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2014

Alt var godt, maten, vinen, atmosfæren, lokalene. Apperitfene spiste vi udendørs i hagen, det ene gode etter det andre. Kjempe koselig å sitte der ute i den vakkre hagen. Da vi var ferdige med apperitifene var det hoderetter innendørs i like vakkre lokaler. Alt var så smakfullt og elegant. Ikke noe overflødig, bare enkelt og godt som det skal være. Kommer igjen når som helst. Takk.

Dato for besøk: juli 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, HDJons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mielcke & Hurtigkarl, så også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i Mielcke & Hurtigkarl? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din