Har vært i Zoo en rekke ganger de siste årene, men hver gang har vi en ny opplevelse med noen av dyrene i parken. Denne gangen var det nok sjimpansemamma med baby som gjorde mest inntrykk. Ser frem til å hilse på pandaene neste gang vi kommer.
Dyrehagen er ok den, men denne sommeren var det veldig mye byggearbeider her. Alikevel en hyggelig opplevelse sammen med vårt minste barnebarn
For første gang fikk vi se isbjørn og leopard - imponerende syn! Parken er veldig fin, men det føles trangt i forhold til andre parker i Danmark og Norge. Turen opp i tårnet er en skikkelig tur for lårene... Vel verd å kjøpe full pakke ved inngangen - burgerne var gode!
Veldig fint Zoo og lett tilgjengelig - for oss, på sykkel. Kompakt og innholdsrikt men noe byggevirksomhet. Rent og pent område. Men glassveggene inn til noen av dyrene var i overkant skitne sånn at det var litt vanskelig å se inn. Ingen brusautomater fungerte. Totalt sett en fin opplevelse - også for tenåringene. Kan anbefales!
Dette var en hyggelig opplevelse i københavn. Parken var stor og hadde mange dyr. Samtidig var den ikke så stor at barna ble slitne. Mine barn på 3 og 5 år likte seg veldig godt der. Spesielt fint var den lekeplassen for barn. Det var godt å sitte i skyggen og slappe av mens barna lekte og spiste is. Anbefales å besøke.
Ble positivt overrasket fordi denne er mer komprimert enn andre dyreparker. Vi kom oss gjennom hele på 3 timer, null stress. Fine dyr og god synlighet. Fikk fort god oversikt, lite kø og barna digget at de kom så tett på dyrene.