Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Copenhagen ZOO på
Københavnkortet
840 anmeldelser
fra USD 73,84
Mer informasjon
fra USD 38,19
Mer informasjon
fra USD 37,89
Mer informasjon
Anmeldelser (2 321)
Filtrer anmeldelser
2 321 resultater
Vurdering fra reisende
1 004
867
291
87
72
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 004
867
291
87
72
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 321 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Stor dyrepark i København med mange dyr. Dessverre har en del av dyrene altfor liten plass, og om man sammenlikner med for eksempel Kristiansand dyrepark, er Copenhagen Zoo langt unna samme standard.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2020 via mobile enheter

✅Først det positive:
Masse kule dyr. Pandaen vi fikk se var jo en stjerne. Herlighet så søt! Isbjørn, elefant, nesehorn og panda var høydepunktene!!

❌Så over til det triste:

Tigeren har en møkkete liten innhegning... stakkars.. ingen mulighet for å gjemme seg, så sjuskete ut.. stirret på oss bare..

samme med Elefantene.. de er jo gigantiske, men stiller de seg på en linje har de dekket hele lengden på uteplassen deres.. ikke bra!!

Samme med ulv.. de løp rundt i ring uten stopp.. i en møkkete innhegning..

Så er jeg overrasket over at innhegningene hadde så lave gjerder.. er de ikke redd for dyrene sine, her må de stole på folk ass.. jeg så mange som banket på rutene til de ulike dyrene også, mener de burde ha bedre rutiner her.. så også noen som gikk utenfor stien og klappet kenguruene.. selv om man ikke skulle det.. foreldrene tok bilde mens barna klappet.. hallais folkens, ikke greit..

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, Mallorca18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

I dagens samfunn når vi vet bedre bør dyr få større plass å bevege seg på.
Utrolig sårende å se dyrene rastløse, halen mellom bena.
Isbjørn i trange rom og flotte tigre som går i samme sirkel hele tiden.
København og Danmark her kan dere så mye bedre!
Dere har et flott tivoli, hvorfor ikke lage et zoo som dere kan være stolt av. Halver antall dyr og la dyrene som er der få det bedre.

Kommer ikke igjen.

Dato for opplevelse: oktober 2019
3  Takk, Thomas E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Det eneste som var bra med parken var restauranten ved pandabjørnen.

Generelt hadde stort sett alle dyrene utrolig liten plass. Isbjørnen gikk den samme runden, ulvene hadde halene mellom beina og var tydelig nervøse, de dyrene som skulle ha gress/vann/frodig natur gikk rundt i sand og tørket gress. Dette var en utrolig skuffende opplevelse og vi gikk her i fra med vondt i magen.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, 660elisabethb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019

Hadde en fantastisk tur hit med vår datter på 13 år. Parken var ryddig og dyrene var mange. Det så ut til at alle dyrene utenom tigeren hadde det bra der inne. (Tigeren gikk bare rundt i ring og skrek) vi vet ikke årsaken. Matutvalget var stort og drikkemaskiner godt plassert rundt. En opplevelse for livet.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, JeaAas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser