Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk

Var der sammen med kjæresten, og det var en opplevelse fra start til slutt. Før timen sendte eieren... les mer

Anmeldt 24. oktober 2018
chrfos89
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Profesjonell behandler

Vi bestilte couples behandling og den sto til forventningene fra start til slutt , med god Prosecco... les mer

Anmeldt 23. juli 2018
415kristiant
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 233 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Frederiksberg
Københavnkortet
908 anmeldelser
fra USD 65,78
Mer informasjon
fra USD 38,42
Mer informasjon
fra USD 30,97
Mer informasjon
fra USD 33,04
Mer informasjon
Anmeldelser (233)
Filtrer anmeldelser
233 resultater
Vurdering fra reisende
221
8
1
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
221
8
1
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 233 anmeldelser
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Var der sammen med kjæresten, og det var en opplevelse fra start til slutt. Før timen sendte eieren en lang e-post og anbefalte tilrettelagt (og billigere enn hva vi bestilte!) behandling basert på informasjon fra oss.

Når vi kom ble vi godt tatt i mot av Eddy, som vi anbefaler på det varmeste. Fikk servert cava, frukt og sjokolade m.m. samt en profesjonell og kjempetrivelig behandling fra start til slutt. Anbefales!! Dog litt vanskelig å se inngangen fra gaten:P

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, chrfos89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BMWinding, Owner på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
Google-oversetting

Dear Christen, greetings to you from over here and thank you very much for your comment. It has taken me some time to answer back with a thank you for your visit. I have also taken in consideration (and have done) :-) to put outside my tripod sign with the Zenzes Wellness big poster, so clients will be able to see it from the street view. Once again, thank you very much for your comment and you guys are always welcome over here.

-eddy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestilte couples behandling og den sto til forventningene fra start til slutt , med god Prosecco og behandling.
Vi kommer tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 415kristiant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eddy W, Ejer på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2018
Google-oversetting

Dear Kristian, thank you very much for your comment. Next time you come, I believe I will have Cava instead of Prosecco. :-) I appreciate your comment and taking the time to rate Zenzes. Once again, thank you

Eddy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Anbefales virkelig dette stedet. Hyggelig personale og veldig dyktig massør. Hadde en veldig avslappende og behagelig time her. Kommer garantert igjen!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, wasol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eddy W, Ejer på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2017
Google-oversetting

Thank you for such beautiful comment that I will pass on to Jessica, who treated you during my stay in Italy. I hope to meet you next time and will certainly be a pleasure to treat you. You are welcome to visit us at anytime.

-Eddy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2017

Detter er et super sted for en massasje, jeg tok med meg min kjæreste for en par massasje og vi angrer ikke! Dette er den beste massasjen vi har hatt. Hans team var hyggelige og det vet hva de gjør. Det var en fin atmosfære og god kvalitet med bred erfaring. Dette kan anbefales på det sterkeste!

Vi bodde i byen og tok ca 15 min å gå så det er meget sentralt i et roligere område i København!

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Lene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eddy W, Ejer på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2017
Google-oversetting

Thank you Lene for such a nice comment which I appreciate so much. It is nice to hear fro you and good to see we cause an impression on you. I look forward to see you back in Zenzes at anytime when you are in the area. My regards to your partner and once again thank you for your comment, which is very much appreciated.

-E

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2017 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse og meget hyggelig betjening. Her kan de virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, mattisw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eddy W, Ejer på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2017
Google-oversetting

Mange tak for din anmeldelse her in, og jeg virkelig håber at se jer igen, og måske i området når jeg køre op til nordkapp med motorcykel. En gang til. Mange tak :-)

-E

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser