Åpen i dag: 09:00 - 21:00

415kristiant
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 247 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Frederiksberg
Mer informasjon
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Var der sammen med kjæresten, og det var en opplevelse fra start til slutt. Før timen sendte eieren en lang e-post og anbefalte tilrettelagt (og billigere enn hva vi bestilte!) behandling basert på informasjon fra oss.

Når vi kom ble vi godt tatt i mot av Eddy, som vi anbefaler på det varmeste. Fikk servert cava, frukt og sjokolade m.m. samt en profesjonell og kjempetrivelig behandling fra start til slutt. Anbefales!! Dog litt vanskelig å se inngangen fra gaten:P

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, chrfos89
BMWinding, Owner på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

Dear Christen, greetings to you from over here and thank you very much for your comment. It has taken me some time to answer back with a thank you for your visit. I have also taken in consideration (and have done) :-) to put outside my tripod sign with the Zenzes Wellness big poster, so clients will be able to see it from the street view. Once again, thank you very much for your comment and you guys are always welcome over here.

-eddy

Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestilte couples behandling og den sto til forventningene fra start til slutt , med god Prosecco og behandling.
Vi kommer tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 415kristiant
Eddy W, Ejer på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2018

Dear Kristian, thank you very much for your comment. Next time you come, I believe I will have Cava instead of Prosecco. :-) I appreciate your comment and taking the time to rate Zenzes. Once again, thank you

Eddy

Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Anbefales virkelig dette stedet. Hyggelig personale og veldig dyktig massør. Hadde en veldig avslappende og behagelig time her. Kommer garantert igjen!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, wasol
Eddy W, Ejer på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2017

Thank you for such beautiful comment that I will pass on to Jessica, who treated you during my stay in Italy. I hope to meet you next time and will certainly be a pleasure to treat you. You are welcome to visit us at anytime.

-Eddy

Anmeldt 18. april 2017

Detter er et super sted for en massasje, jeg tok med meg min kjæreste for en par massasje og vi angrer ikke! Dette er den beste massasjen vi har hatt. Hans team var hyggelige og det vet hva de gjør. Det var en fin atmosfære og god kvalitet med bred erfaring. Dette kan anbefales på det sterkeste!

Vi bodde i byen og tok ca 15 min å gå så det er meget sentralt i et roligere område i København!

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Lene J
Eddy W, Ejer på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2017

Thank you Lene for such a nice comment which I appreciate so much. It is nice to hear fro you and good to see we cause an impression on you. I look forward to see you back in Zenzes at anytime when you are in the area. My regards to your partner and once again thank you for your comment, which is very much appreciated.

-E

Anmeldt 18. februar 2017 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse og meget hyggelig betjening. Her kan de virkelig faget sitt. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, mattisw
Eddy W, Ejer på Zenzes Wellness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2017

Mange tak for din anmeldelse her in, og jeg virkelig håber at se jer igen, og måske i området når jeg køre op til nordkapp med motorcykel. En gang til. Mange tak :-)

-E