“Ble vi lurt?”
Anmeldelse av Restaurang Wasa

Restaurang Wasa
Vurdert som nr. 49 av 73 Restauranter i Stromstad
Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

1489kr for 4 akevitt 3 øl og 3 drinker og 1 glas peanøtter er rett og slettt ran . Fint lokale og beliggenhet . Da vi spurte om det var riktig sa de at det var på grunn av det var 6cl i drinkene . Ølet var 99 pr stk .fikk heller ikke kvittering

Dato for besøk: august 2022
Takk, GerryL79

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Vi testa ut biff og biffsnadder. Det gjekk ekstremt raskt å få maten, og servitøren vår var veldig hyggelig. Vi satt ute og såg på gatelivet. Veldig god mat. Absolutt verdt eit besøk.

Takk, Agathe1985
Anmeldt 8. juli 2022

Fint å sitte ved havnen. I utgangspunktet et trivelig sted, men maten var ikke spesielt god og kom uten tilbehør som måtte etterspørres flere ganger. Fisken kom først uten poteter( som i menyen skulle ha et helt annet tilbehør). Det måtte også etterspørres grønnsaker. Nonchalant service og desserten kom i feil antall. Som et lunsjtilbud kunne det kanskje vært greit å spise her, men vi kommer ikke igjen.

1  Takk, Norunn H
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, men ikke fornøyd med min kebab-pizza. Seig bunn, småseigt kjøtt og for lite tomatsaus og kebabsaus. Dermed ble den tørr. I tillegg var den for salt

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, espeno273
Anmeldt 9. juni 2019

Inngangen til restauranten var noe vanskelig for damer med krykker, men hyggelige sted inne. Vi valgte to ulike retter og maten her var veldig god, men servicen var ikke helt på topp. Dog en hyggelig middag her.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Ingjerd2014

Reisende som så på Restaurang Wasa, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Restaurang Wasa? Del dine erfaringer!