Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Se gjennom høydepunkter
Handling og lunch

Ferie og handel.Vi tok turen til Nordbysentret en av di siste dagene i juli . Parkeringsplassen var... les mer

Anmeldt 28. juli 2023
Drafngutten
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Shoppingheaven

En hovedattraksjon for mange reisende nordmenn. Et svært kjøpesenter med mange butikker der du... les mer

Anmeldt 30. juli 2019
Jan F
,
Haugesund, Norge
via mobile enheter
Les alle 168 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (168)
Filtrer anmeldelser
168 resultater
Vurdering fra reisende
45
74
36
10
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
45
74
36
10
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 168 anmeldelser
Anmeldt 26. oktober 2018

Må jo innom både matbutikken og nå som Halloween nærmer seg også godishoppen.
Godt utvalg begge steder og alltid hjelpsom og hyggelig betjening.
Denne gangen var besøket også kombinert med en matbit på Joes Diner. Det kan også anbefales!

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, eholst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Nordbysenteret inneholder det meste vi forbinder med «svenskehandel». Her er store matvarebutikker, godteributikker og andre butikker. Her er mye folk.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018

Shoppingsenter i passelig størrelse. Flere sportsbutikker, med billig tøy og fiskeutstur av kjente merker.
Godisbutikker med mykt,ferskt smågodt, noe man sjelden får i Norge.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, Mettoggod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018

Et veldig stort og fint kjøpesenter med masse billige produkter. Hvis man reiser fra Norge er det verdt å kjøre innom her å handle.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018

Jeg har alltid likt meg på Nordby shoppingsenter men etter denne opplevelsen er jeg ferdig med senteret : jeg og min venninne sto i kø i en dagligvarebutikk og selvfølgelig hadde jeg en pose i hånda fra en butikk som jeg hadde handla fra før i..så kommer jeg til kassen så sier en ung mann bak kassen : kan jeg få se i posen din som du har i hånda.jeg blir stum og gir han posen.han graver i posen å ser på kvitteringen. Ja greit sier han å gir meg posen tilbake.. Herregud hvor pinlig dette var.det stor kunder å ser på og rister på hode. Ja ikke så rart ) Jeg skjønner at det må være kontroll av og til men dette har jeg aldri opplevde før. Og han bak kassen ba ikke om unnskydning enn gang. Så vær 100% sikre før dere tar kundene som tyver..

Dato for opplevelse: juni 2018
3  Takk, Gunnhild-Olsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser