“Anbefales!”
Anmeldelse av Pråmen Restaurang & Bar

Pråmen Restaurang & Bar
Vurdert som nr. 10 av 59 Restauranter i Stromstad
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Kjempe god mat og fantastisk betjening.
Servitørene var imøtekommende og veldig profesjonelle. Rekesmørbrødet kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, selinao922

Anmeldt 8. august 2019

Skulle i utgangspunktet til et annet sted å spise, men i og med at det var så kaldt og overskyet, valgte vi dessverre Pråmen. Hadde med et barnebarn på 8 år som ønsket kylligfilet og pommes frites. Han sier med en gang, dette var tørt! Vi bestilte rekesmørbrød som de reklamerte med håndpillede reker. Fysj, du kan si det slik, disse rekene hadde nok ikke tålt en dag til. Aldri mer Pråmen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, arnarn2019
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Maten var bra. Vi var tre som spiste tre forskjellige retter. Bakt potet m tilbehør var knall bra. MASSE reker. Burger var bra. Kalvefilet var ok. Alt var bra, bortsett fra at den var overstekt, grå tvers gjennom. Pluss for at maten så svært delikat ut. Svært blide og hjelpsomme ansatte 👍😊

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Kenneth N
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Stilig restaurant på båt. Fantastisk god mat og kjekk betjening. Rekesmørbrød var himmelsk. Mannen hadde fish & chips, som var eksemplarisk. Visst jeg skal til Steømstad igjenn, blir restauranten besøkt igjenn.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, jorvar
Anmeldt 24. juli 2018

Nydelig og tiltalende mat. Hyggelig og arbeidsom betjening. En flott opplevelse. Maten vi fikk servert besto av forrett og hovedrett og god drikke.
Forrettene besto av blåskjell med tilbehør, særdeles flott dandert og mye:
Hvitløksbrød med aioli, nydelig.
Den siste valgte løkringer, kan ikke anbefales, var ikke sprøe og var smakløse.
Hovedrettene besto av laks med bakt potet og grønnsaker, veldig flott tilberedt og veldig godt.
Den siste valgte ytrefilet av svin med bakt potet og grønnsaker. Dette var også godt og flott tilberedt .
Til maten valgte vi en valposiella repasso rødvin. Ble svært overrasket da vinen kostet 387,50 kr på polet og fikk den til 495 kr på restauranten. Vinen kan anbefales, nydelig

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 63ingere

Reisende som så på Pråmen Restaurang & Bar, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Pråmen Restaurang & Bar? Del dine erfaringer!