Vi har spist her flere ganger og har alltid vært fornøyde. Hyggelige ansatte, variert og smakfull buffet.
2–6 av 17 anmeldelser
Veldig grei mat og grei standard til greie priser i greie lokaler. Midt på tre for mat og service, eneste som drar opp her er prisen.
Her er det penger som gjelder og ikke kvalitet og logistikk.
Synes måten holder lav kvalitet, tynn saus, maten var gjennomgående kald og mye av risen var brent. Det verste var at det ikke finnes noen logistikk rundt kø. Når man skal forsyne seg, gang nr 2, er det ikke lett å skjønne at det faktisk er meningen at du skal presse deg mellom den som er i ferd med å betale og den som har betalt??! Et merkelig kø system som naturlig nok skaper mye irritasjon mellom kundene. Ikke et eneste smil å se på de ansatte. Nei dette var mitt siste besøk på dette stedet.
Før vi skulle handle stakk vi innom dette stedet.
Billig buffet med kylling, biff og vegetar i Asian style.
Sønnen digger innbakt kylling og nudler
Samboer stekt ris
Og jeg kylling i currysaus
Man tar det man vil ha og for oss tre med drikke kom det på 395kr.
Synes det var verdt pengene for å si det sånn.
Hit drar vi garantert tilbake
For SEK 129 kan man spise så mye man vil på dette stedet. Menyen er rikholdig med flere wokede og frityrstekte retter. Fatene etterfylles stadig så den er alltid fersk/varm. God salatbuffet inngår. Gode kokker gir god mat. Kan anbefales!