Kai H
    5.7 km fra Scandic Laholmen
    0.9 km fra Scandic Laholmen
    Se flere hoteller i Stromstad
    Anmeldt 6. juli 2022

To overnattinger på hotell med fin beliggenhet. Hotellet hadde god standard med svært hyggelig betjening og en frokost med variert og god utvalg.
    Til tross for fullt belegg opplevdes atmosfæren som rolig uten antydning til ansamlinger og uro.
    Eneste å bemerke er trykket i dusjen, det rant ikke dusj.
    Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, roarn2018
    Anmeldt 5. juli 2022

Alt var meget bra. Men for dårlig nett på veranda. En forventer seg alt topp ved døgn pris på 3100 kr. Like ens bør det følge med parkeringsplass til suitene.ellers er beliggenheten og hotellet med betjening meget bra

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, leifan2n
    Anmeldt 2. juli 2022

Elendig frokost, ikke system på noe som helst, tomt for alt av juice fra dispenser, ventetid på 15-20 minutter for å få brød/rundstykker. Stadig ikke kaffe, tomt for krus, måtte hente i resepsjonen, bordene ble ikke ryddet. Alt av pålegg sto utildekket, generelt dårlig hygiene da bordene til tider fløt over som følge av mangelfull rydding. Det eneste positive med frokosten var han som lagde omeletter, han gjorde så godt han kunne for at frokostopplevelsen ikke skulle bli verre enn den var. Hadde vært bedre om den som sto å sjekket romnummer ved entreen heller hadde tatt et tak og ryddet bord.
    Kunne like gjerne gått på butikken å kjøpt en pakke knekkebrød og litt pålegg med mer.
    Har vært mye på Scandic, alltid veldig bra frokost, dette var en selsom opplevelse som ikke er et merkenavnet Scandic verdig. Vi sa ifra om den dårlige frokostopplevelsen på en pen måte når vi sjekket ut, de takket for det og svarte med at de visste om det!!!

Parkeringen på hotellet var fullt og den var trang. Parkerte på plassen som vi ble henvist til nede i sentrum. Helt topp der med gode brede plasser, billig og kun 4-5 min spasertur fra hotellet.
    Kommer neppe tilbake til dette hotellet selv om rommet vi fikk var både oppgradert, rent og romslig. En god frokost er en god start på dagen, forventet mer enn dette fra Scandic

1  Takk, andersky
    Anmeldt 21. juni 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Anmeldt 27. mai 2022

når vi kommer på hotellet får vi beskjed at di har leid bort alle parkeringene så vi må parkere på andre siden av byen. burde blitt opplyst om ved betilling.
    på rommet var det noe som så ut som blod på gardinen og veggen å gardinene var ekstremt støvete.
    var dårlig vær å med bilen på andre siden av byen så valgte vi å spise på hotellets resturant noe som viste seg å være en fryktelig dårlig ide. ventet over 50 min på noe som skulle være en medium stekt biff men var gjenomstekt kald å seig som fy. når vi klaget blei servitøren nesten aggressiv å skulle på død å liv tvinge på oss gratis dessert som vi sa mange ganger vi ikke ville ha. en rett å slett grusom opplevelse. kommer aldri til å sette mine ben på det hotellet igjen

Dato for oppholdet: mai 2022
    1  Takk, Kenneth H