“Pizza for hele familien”
Anmeldelse av Simons Horna - STENGT

Simons Horna
Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Har en sønn med cøliaki og fikk anbefalt dette stedet. Bestilte pizza og han kunne velge fra hele menyen, alt kunne ordnes glutenfritt. Ble pizza på hele familien og den kan anbefales. Både den glutenfrie og vanlige pizzaen smakte godt. Tommel opp:-)

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 54lenea

Anmeldt 11. april 2019 via mobile enheter

Fordi jeg ved tidligere anledninger har hatt bra opplevelser på dette stedet, ville jeg gi det en ny sjanse. Men, dette ble den siste. Maten var dårlig og usmakelig, serveringspersonalet gikk i utslitt treningstøy og det var ustelt. Toalettet var under en hver kritikk, så meg ser dere nok ikke igjen.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Fredrik J
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Dette stedet bør unngås på all bekostning. De serverer oppvarmede frossenburgere, og frister kundene sine med upassende navn på rettene. Et eksempel er kebabpizzaen "Batman" som ikke har flaggermuskjøtt. Hele "Marco Polo"-pizzaen har bare to såkalte feferonier. Kokkene har heller fylt opp pizzaoverflaten med fire jalapeñoser som smaker som våte gresstrå. Brusen inneholder også for mange isbiter, som gir brusen en ekkel vannsmak.

Servicen var heller ikke noe å skryte av. Halvparten av personalet kan så vidt snakke svensk/norsk, og de har veldig dårlig hukommelse. De spør deg samme spørsmål flere ganger, og gir feil mat til feil person. Det ser ut som alle på restauranten hater jobben sin, og de gir deg ikke akkurat bedre humør. Det aller verste med denne plassen er at de fjerner parasolltaket med en gang det begynner å regne.

1  Takk, 341aleksanderf
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Vi har besøkt denne resturanten et par ganger i løpet av juni. Grei enkel mat, rask servering og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, williamhH3746XP
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Jeg har gjennom flere somre benyttet med av denne enkle restauranten. Det har vært bra Pizza til hyggelige priser.
Nå har jeg ved 2 anledninger opplevd veldig dårlig service og ved siste besøk toppet det seg med hår i maten. Da jeg varslet servitøren ble hun mer sur en beklagende.
Aldri mer Simons Hørna for min del.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Fredrik J