“Lasse”
Anmeldelse av McDonald´s Stromstad

McDonald´s Stromstad
Vurdert som nr. 53 av 59 Restauranter i Stromstad
Anmeldt 30. august 2022

Stoppet innom med Kone og barn for å spise før vi skulle handle på senteret. Da vi var ferdige med å bestille på automat, kom det beskjed om at vi måtte betale i kassen. Her står ut i fra mine observasjoner «sjefen / daglig leder» i kassen og venter på oss. Vi betaler ikke på terminalene som er forbundet opp mot kassene, men må betale på en egen håndholdt terminal, tenker ikke over det, men ser etterpå at beløpet er belastet NOK og at de stjal kursen vi skulle hatt tilgode. Maten som kom var forferdelig!!! Alle hamburgere hadde salatblader som var på grensen til bedervet, brun, tørr og sur. Baconet på burger Big Tasty Bacon var tydelig stekt opp på forhånd, brunt kaldt og tørt. Kjøttet på samme burger var sannsynlig varmet opp på nytt? Hadde rar farge og veldig tørt. Epplene i pose som fulgte med Happymeal var brune og klisne…. Håper det finnes noen ansvarlige i McDonald’s kjeden Sverige som følger opp denne «restauranten»….

Dato for besøk: august 2022
Takk, 608lasseb

Anmeldt 26. februar 2022

Venta 45 min på maten, og mye var feil.. Helt kaos, og det var mange som venta, mange fikk feil mat og mange var sure!

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, anmeny2020
Anmeldt 20. februar 2020 via mobile enheter

Alle burgere var tørre og ikke varme, fries var bleik og fet, hadde ikke drikken vi bestilte, leker ikke som annonsert og i det hele tatt trege og uengasjerte. Rotete og uapetittelig. Verste jeg har opplevd av McDonalds. Uansett hvor praktisk det måtte være å stoppe innom her så vil jeg ha funnet et annet sted!

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Hilde K
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Matrester og søppel overalt. Tomt for servietter. Tomt for såpe på toalett. Lang tid før maten var ferdig. Har aldri sett en så stakkarslig og dårlig QP-burger. Var kvalme da vi gikk herfra.

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, tveier
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Bestilte en burger uten ost pga alvorlig allergi. Stod tydelig på kvitteringen og det lå en lapp oppå burgern der det stod «uten ost» med store bokstaver.

Hva lå gjemt inni burgern? Jo, en skive ost. Fikk en tam unnskyldning og en ekstra drikke.

Styr unna

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Tommy P

Reisende som så på McDonald´s Stromstad, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i McDonald´s Stromstad? Del dine erfaringer!