“Valuta”
Anmeldelse av McDonald´s Stromstad

McDonald´s Stromstad
Vurdert som nr. 54 av 73 Restauranter i Stromstad
Anmeldt 28. februar 2024

De forlangte å få bet. I norsk valuta. Da sa jeg att jeg ikke tror att de har lov til det. fikk da tilbakemld. På att da måtte jeg ha svensk kort, de sa og att sjefen deres hadde bestemt det. Siste gang jeg er der.

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, Eva S

Anmeldt 4. januar 2024 via mobile enheter

Dårlig service, 2 på jobb, kjempekaldt i lokalet, lang ventetid på mat og fullstendig kaos. Har spist på mange forskjellige mc Donald kafeer, men denne burde vært stengt.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Birgitte S
Anmeldt 23. mars 2023

Smakte som om maten har ligget veldig lenge og vi venta veldig lenge i forhold til hvor mange som var i lokalet og ventet på mat. Værste mcdonalds opplevelsen vi har hatt. Ble ikke spist opp!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Mathea E
Anmeldt 10. mars 2023 via mobile enheter

Ventet en halvtime på maten, fikk ikke det vi hadde bestilt heller. Gikk for å spørre etter det som manglet. De ville da ha ny betaling, men vi sa vi allerede hadde betalt. Viste dem kvittering. Personalet gikk da på bakrommet og ble værende der. Forferdelig dårlig service.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Tonje Elisabeth L
Anmeldt 11. november 2022 via mobile enheter

Dårlig mat og dårlig service...dette bør ikke kjeden være betjent av.
Skittent ,dårlig renhold og ikke fylt opp med tilbehør som ketchup,salt og pepper.
Maten var ikke varm.

Dato for besøk: november 2022
Takk, J369DQninal

Reisende som så på McDonald´s Stromstad, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i McDonald´s Stromstad? Del dine erfaringer!