Gisli Björn R
    17.7 km fra Nordby Hotell
    8.5 km fra Nordby Hotell
    Se flere hoteller i Stromstad
    Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Helt greit overnattingssted for én natt, overkommelige priser og under 100m fra Nordby Kjøpesenter.
    Koselige, noe slitte lokaler, middag i restauranten og frokosten var middels bra. Hyggelig og tilretteleggende betjening gjorde opp for dette. Rommene var rene, men badet utdatert og sengene var to hakk for harde.
    Alt i alt fornøyd etter hva man kunne forvente til prisen.

Romtips: Gode parkeringsmuligheter.
    Dato for oppholdet: juni 2022
    1  Takk, KristofferNO
    Anmeldt 3. juni 2022 via mobile enheter

Når vi låste oss inn på rommet etter innsjekk så sto TVen på. Aldri opplevd å bli møtt med det før, så det var litt merkelig. Det var litt rar lukt på badet, luktet litt kloakk. Ellers var det ingen lås på verandadøren. Det var derfor ganske ekkelt å sove på rommet uten å kunne låse denne verandadøren. Rommet bar preg av dårlig vedlikehold.

Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, Marie M
    Anmeldt 30. april 2022 via mobile enheter

Hotellrommene var mer hytte/rekkehus lignende, men helt ok. Rent, gode senger og stille området.
    Hyggelig betjening og god frokost. Parkering var romslig og grei. Ett ypperlig sted å overnatte hvis man skal besøke Nordby shoppingsenter.

Dato for oppholdet: april 2022
    Takk, perolavbjerkeli
    Anmeldt 27. juli 2021

Ankom hotellet kl 13.00. Innsjekking skal være fra 16.00. Rommet ble ikke klart før etter kl 17.00. Det var tre personer som gjorde rent. En som var erfaren og to som var nye og ikke visste hva de skulle gjøre derfor så lang tid. Satt og så på fra bilen mens vi ventet. Rommene er ganske utdadert. Sengen var heller ikke bra. Terrassemøblene har de ikke tørket over på lang tid. Var veldig møkkete så vi måtte vaske stol og bord selv. Frokosten var grei men savnet det gode brødet. Kun rundstykker nå. Grei innsjekking. Hyggelig personale. Dette hotellet/motellet har vært uten gjester i lang tid og da kunne eier ha fikset opp rommene. Tviler på at vi kommer tilbake med det første.

Dato for oppholdet: juli 2021
    1  Takk, Marianne F
    Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Vi bestilte rommet samme dagen på vei til Sverige. Etter 3t kjøring ringer dem fra "hotellet" for og si at de har dobbelbukket vårt rom å at vi ikke får dette! Vi forteller mannen i telefonen at vi allerede har ringt dere og bekreftet sen ankomst å div.
    Når vi kommer dit er det dårlig m parkering og vi sjekker inn på et rom som er ganske skittent og utrolig slitt! ( virker som de bare ga oss et rom som allerede var brukt) Sengene var utrolig harde og badet var kjassent, her er det ikke gjort ordentlig rent på lenge! Morgenen etterpå ventet en ganske simpel frokost og toalettet på rommet vårt funket jo plutselig ikke. De sa de hadde prøvd å fikse det i forkant av at vi kom noe som også tyder på at vi har fått et veldig slitt rom.

ALDRI tilbake hit!

Dato for oppholdet: februar 2020