“Skittent”
Anmeldelse av Selmas Horna

Selmas Horna
Vurdert som nr. 51 av 73 Restauranter i Stromstad
Anmeldt 9. mai 2024 via mobile enheter

Skittent sted. Vaskebøtta stod framme med klut i hele tiden, og vannet var skikkelig møkkete. Doene var også skitne med dopapir utover hele.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Silje Marie F

Anmeldt 4. august 2023

Dette er den verste servicen ever av alle steder og land jeg har vært i mitt lange liv, og jeg er en voksen dame.
Jeg følte med direkte truet av antagelig sjefen, noe som aldri har skjedd før etter mange års reising i utlandet.
Servitøren sølte vin på min mye linkjole, faktisk kjøpt inn til full pris hos en av butikkene i nærheten for ikke lenge siden.
Jeg gikk inn og ba om en ren våt klut, fikk det og begynte å tørke bort det jeg kunne .
Rosévin er ikke så enkelt å få bort, noe jeg kommenterte, og jeg lurte på hva jeg skulle gjøre om flekken ikke forsvant etter vask.
Da endret "sjefen" holdning og ble direkte truende og kom mot meg og ba meg skjerpe meg og ba meg skifte tone umiddelbart. Meget ubehagelig!
Jeg beholdt heldigvis fatningen og svarte at jeg er ikke sint og er helt rolig, men er fortvilet for kjolen er helt ny, og jeg vet at vinflekker er vanskelig å få bort.
Jeg valgte å gå ut igjen , spiste en absolutt smakløs pizza men valgte ikke si noe. Jeg drakk jun mineralvann.
Jeg gikk inn å betalte og han ville ta bilde av flekken sol han påstod ikke vistes, men jeg så den. Han tok bilder av begge sider av kjolen.
Flekken var tørket men flekken så man helt klart, noe han benektet.
Jeg sa at jeg skulle ikke kreve han får noe , men håpet den går bort etter vask hjemme.
Han var enda mer truende når jeg sa at hit kommer jeg ikke mer og han svare med at det er bare fint.!
Han ropte noe stygt etter meg som jeg ikke skjønte helt pga han er utenlandsk og sa det på et annet språk , men jeg følte meg enda mere truet.
Jeg skyndte meg ut og vi forlot stedet fort.
Hva er dette for slags service?
Jeg er aldeles rystet.

Jeg anbefaler absolutt ingen å gå dit. Den stakkars servitøren virket redd og sa ikke mye, og for hennes del ønsket jeg ikke lage bråk .
Vi er ofte i strømstad, men denne plassen skal jeg skygge unna for alltid.
Kun stjerner på minussiden fra meg.
Hilsen voksne dame.

• Atmosfære
Takk, Excursion39859193923
Anmeldt 4. august 2023

Dette var bare en stor skuffelse. Sølte vin på min samboer, men tok ingen selvkritikk. Direkte ufin sjef. Styr unna dette stedet.

• Atmosfære
1  Takk, janpP8691SU
Anmeldt 4. august 2023 via mobile enheter

Dette er ingen restaurant. Dårlig gatekjøkken mat. Når du venter enkel restaurant eller kafé så bør de i hvertfall ha en utdannet kokk, og en eier som kjøper noenlunde brukbare råvare. Her føles det som du får oppvarmet rett fra fryseren.
Her kommer vi aldri til å spise igjen.

1  Takk, C_Kristiansen
Anmeldt 13. juli 2023

Fantastisk pizza, rask og vennlige servitører. Anbefales på det sterkeste. Beliggenheten er heller ikke dum.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 767andersh

Reisende som så på Selmas Horna, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Selmas Horna? Del dine erfaringer!