“Overpriset og helt ok mat”
Anmeldelse av Heat Restaurang

Heat Restaurang
Vurdert som nr. 3 av 72 Restauranter i Stromstad
Kjøkken: Sushi, Asiatisk, Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2022

Vi bestilte Sushi og Crispy duck salat, sushien var god med unødvendig dyr. Salaten smakte nesten bare sitron og koriander, ble en veldig sur smak på hele retten.

1  Takk, tinafotini

2024 av 322 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Maten var grei, servicen var elendig - enkelt sagt! Ble verken sett eller ivaretatt under oppholdet. Lite trivelig å være der. Kommer aldri til å reise tilbake!

Takk, Ann-Kristin A
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Besøkte restauranten i juli 2022 for middag. Det tok lang tid før vi ble sett og fikk tildelt bord, selv om stedet ikke var overfylt. Da vi endelig fikk satt oss fikk vi ikke tildelt meny før vi spurte om dette. De ansatte virket ikke interessert i verken å servere eller by på noe slags service. Tok lang tid før vi fikk mat og ble aldri gjennom måltidet tilbudt mer å drikke eller spurt om maten var ok. På bordet ved siden av oss var det flere høylytte berusede menn som ikke tok noe hensyn, de ansatte sa heller ikke fra når støyen ble for høy. Ventet 30 minutter på å betale for maten.

Endte opp med å si fra om opplevelsen av servicen og fikk til svar ok.

Takk, ingvildlillehov
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og god service alltid. Vår favoritt restaurant i Strömstad👌 Liker du asiatisk mat så må dette prøves. Sushien er kjempegod med ferske råvarer.

Takk, eirikmagnusm
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god og sterk thai mat.. barnehamburger helt ok og Sushi frisk og god. Barna gav score på 9/10 og pappa gav score på 10/10.
vennlig og rask betjening.

1  Takk, AmtoftNo

Reisende som så på Heat Restaurang, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Heat Restaurang? Del dine erfaringer!