“Lunsj”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Dårlig service av de ansatte. Følte oss lite velkomne. Kaos i bestillinger, sure ansatte når vi skulle dele regningen. De likte nok ikke å få mye å gjøre..

Takk, bjonor

Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Vi gledet oss til lunch , men gikk ut skuffet.

Maten var ikke varm , liten porsjon og kjedelig.
Servitøren virket lite serviceinnstilt og sur.
Lokalet var trasig og vi kommer ikke hit igjen 🤨

Takk, 871janl
Anmeldt 30. juli 2018

Vi satte oss ned en lørdag kveld. Man skulle tro at stedet ønsket gjester. Servitørene var lite blide og de tok ikke notis av at det hadde kommet noen nye besøkende. De var mer opptatt av å prate med hverandre i baren. Vi dro etter 15 min. da det ikke hadde kommet noen til bordet. Denne kvelden var det absolutt heller ikke fullt. Dette stedet bør ikke besøkes!

1  Takk, TerjeBerger
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste carbonara, red burger, kylling filet og bolognese barne meny. Alle ga Maten topp score. Men vi 2 voksne fikk mindre carbonara enn hu enn barnets bolognese. Vi spurte hvorfor og fikk tilbud om avslag i pris eller en til hver gratis. Vi valgte siste. Service kunne vært litt bedre da de som jobbet der ikke kom ut m meny el så til at vi hadde alt vi trengte. Et ekstra smil manglet også. Men maten trekker opp alt . Det står at de stenger 18 men de stenger ikk før 02.

Takk, Ibksol
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Ønsket å bestille bord for å se på kamp Sverige-Tyskland. Har først sendt en Mail uten å få noe som helst svar..så ringte jeg og lurte på om det var mulig å bestille bord. Hun som svarte sa at de hadde et bord ledig men det gikk ikke an å booke den..hun hadde ikke oppgitt hvorfor det ikke var mulig å bestille denne heller..makan til dårlig service skal man lete lenge etter!!!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, annatZ7650PI

Reisende som så på Kontoret Restaurang & Bar, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Kontoret Restaurang & Bar? Del dine erfaringer!