Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Båtturen rundt Koster er topp!

Vi tok rundtur med Kostervåg uten å gå i land i havnene. Dette er en ypperlig måte å se Koster på... les mer

Anmeldt 9. juni 2019
Ingjerd2014
,
Kristiansand, Norge
Sommertur med båt

2 døgn i gjestehavna på Vetnett, fint her, mangler vann på brygga. Fin gåtur på ca 1 km til Vestre... les mer

Anmeldt 7. august 2018
Aidapida
,
Tjøme, Norge
via mobile enheter
Les alle 137 anmeldelsene
  
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Vurdering fra reisende
78
47
9
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
47
9
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 137 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

2 døgn i gjestehavna på Vetnett, fint her, mangler vann på brygga. Fin gåtur på ca 1 km til Vestre brygga og en koselig og innholdsrik butikk (strandkanten), det er også en liten matvarebutikk med det man trenger. Hvis man ønsker å komme seg over på syd-koster så kan man ta kabelferje over. Flott sted for familien.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Aidapida
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom med egne båter fra Hvaler for å spise lunsj på øya og samtidig ville vi besøke utstillingen. Og er du bittelitt interessert i havområdet du befinner deg i er denne utstillingen helt fantastisk, tusen takk

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 297grethee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Begynte med en flott båttur gjennom skjærgården utenfor Strømstad ut til koster. Ute på øyene er det idylliske småhus nede ved vannet og svenske «stugor». Kjempe koselig å leie sykler å sykle rundt på øya. Vi var 4 voksne og tre barn og det fungerte kjempe bra. Vær litt tidlig ute hvis du trenger spesial utstyr som: sykkelsete, sykkelvogn o.l

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Larslonberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2017 via mobile enheter

Grei utstilling, men relativt kjedelig presentasjon. Jeg tror man skal være mer enn gjennomsnittet interessert i livet under havoverflaten for å få stort utbytte

Dato for opplevelse: august 2017
4  Takk, Hans F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2017

Vi kjører flere ganger på sommeren til Strømstad og tar kosterfergen over til Kosterøyene. Noen ganger går vi av på Nord Koster og andre ganger på Syd Koster. Vi går rundt på øyene i flere timer og tar den lille gule linfergen mellom øyene. Vi spiser det FANTASTISKE XL reksmørbrødet de har på restauranten som ligger rett ved siden av Vestra bryggen på Nord Koster,nesten nede på bryggen.Der sitter man å ser på båter og koser oss. Det finnes flere FLOTTE strender både på Nord Koster og Syd Koster. Perfekt sted å gå;vasse i vannkanten;bade og kjenne freden og roen. ELSKER DET!!!

Dato for opplevelse: august 2017
5  Takk, ahag395
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser