Helt nydelig

Det fineste paradis på jord. Tok ferga fra Daftø til Ekenes og syklet derifra og til kyrkosund... les mer

Anmeldt 26. juli 2024
Curious57333148322
Ålesund, Norge
Et lite paradis

For noen vakre øyer. Vi var der i slutten av mai. Ikke så veldig mye turister så vi hadde nesten... les mer

Anmeldt 25. mai 2023
MonaR635
Sola, Norge

Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

2 døgn i gjestehavna på Vetnett, fint her, mangler vann på brygga. Fin gåtur på ca 1 km til Vestre brygga og en koselig og innholdsrik butikk (strandkanten), det er også en liten matvarebutikk med det man trenger. Hvis man ønsker å komme seg over på syd-koster så kan man ta kabelferje over. Flott sted for familien.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Aidapida
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom med egne båter fra Hvaler for å spise lunsj på øya og samtidig ville vi besøke utstillingen. Og er du bittelitt interessert i havområdet du befinner deg i er denne utstillingen helt fantastisk, tusen takk

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 297grethee
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Begynte med en flott båttur gjennom skjærgården utenfor Strømstad ut til koster. Ute på øyene er det idylliske småhus nede ved vannet og svenske «stugor». Kjempe koselig å leie sykler å sykle rundt på øya. Vi var 4 voksne og tre barn og det fungerte kjempe bra. Vær litt tidlig ute hvis du trenger spesial utstyr som: sykkelsete, sykkelvogn o.l

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Larslonberg
Anmeldt 26. august 2017 via mobile enheter

Grei utstilling, men relativt kjedelig presentasjon. Jeg tror man skal være mer enn gjennomsnittet interessert i livet under havoverflaten for å få stort utbytte

Dato for opplevelse: august 2017
4  Takk, Hans F
Anmeldt 24. august 2017

Vi kjører flere ganger på sommeren til Strømstad og tar kosterfergen over til Kosterøyene. Noen ganger går vi av på Nord Koster og andre ganger på Syd Koster. Vi går rundt på øyene i flere timer og tar den lille gule linfergen mellom øyene. Vi spiser det FANTASTISKE XL reksmørbrødet de har på restauranten som ligger rett ved siden av Vestra bryggen på Nord Koster,nesten nede på bryggen.Der sitter man å ser på båter og koser oss. Det finnes flere FLOTTE strender både på Nord Koster og Syd Koster. Perfekt sted å gå;vasse i vannkanten;bade og kjenne freden og roen. ELSKER DET!!!

Dato for opplevelse: august 2017
5  Takk, ahag395