“Perfekt for familien!”

Primi Piatti
Vurdert som nr. 8 av 59 Restauranter i Stromstad
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Barna elsket lasagnen og vi voksne var også veldig fornøyd, både med mat og service. Perfekt stoppested for familie med to barn på 8 år

Dato for besøk: august 2022
Takk, Martin M
Ridvan A, Ägare på Primi Piatti, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2022

Tack så mycket

Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Det var helt nydelig mat. Uten å ha betalt for det fikk vi noen hvitløksbrød som forrett. Og til en billig penge fikk vi veldig god mat. Dette er min favoritt resturant i Strømstad. For 356kr fikk vi 2 middager og 2 brus.

Takk, Haakon M

Tack så mycket.välkommen åter.

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat! Noe av den pizzaen i mitt liv 🙂
Fantastisk bunn, her går vi gjerne igjen👍 Anbefales på det sterkeste!!

Takk, Toremoll

Forrett brucetta kjempegod.
Anbefales

Takk, Olakoll
Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Her opplevde vi god service, bedre vin og enda bedre mat!! Stedet ser enkelt og gatekjøkken - aktig ut fra utsiden, men maten var overraskende god. Fine smaker, stort utvalg på menyen, rask levering og vennlig betjening. Mangler litt finesse på dandering av retten, men w t f… Det er jo mat og smak som teller.

Takk, Elisabethakaasa

Reisende som så på Primi Piatti, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Primi Piatti? Del dine erfaringer!