“2 voksne og 1 barn”

Primi Piatti
Vurdert som nr. 8 av 73 Restauranter i Stromstad
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Veldig god diavola pizza. Laget en meget god lasagne til en av oss til tross for at dette ikke stod på menyen. Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 582j_rnn

1923 av 162 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2022 via mobile enheter

Vi er på helgetur i Strømstad og ville ta en mat bit på fredagskvelden.Vi ble møtt i døra med et stort smil .Meget rent og hyggelig personale.Vi bestilte pasta og pizza.Vi var strålende fornøyd og tar vår lunsj der i dag .Dette må bel være en skilt perle.Anbefales på det sterkeste

Takk, kentm176
Anmeldt 13. november 2022 via mobile enheter

Vi var 4 stk. og spiste fire forskjellige retter og maten var utsøkt. Vi kan alle anbefale Nummer 3 til forrett den hadde litt forskjellig og det var mye til å være forrett.

Takk, 777hannel
Ridvan A, Ägare på Primi Piatti, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2022

Tack så mycket .Trevlig att ni njuter med maten.välkommen åter.

Anmeldt 12. november 2022 via mobile enheter

Dette er en restaurant med hyggelig personale, rimelige priser og helt fantastisk god mat! De lager utrolig god italiensk mat i øverste skikte. Pleier å spise pizza der, og liker calzonen deres spesielt godt, men dagens tortellini er noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv! Dette er en restaurant jeg skal utforske flere retter hos, og anbefaler trygt alle om å gjøre det samme! Bon appetit!

Takk, greteete
Anmeldt 28. oktober 2022

Vi prøvde å spise her en lørdag i sommer. Det var en del folk der, men likevel ledige bord ute, så vi satte oss der.
Det var ikke helt ryddet og rent, men vi tenkte at det kanskje bare var litt travelt.
Vi satt der i hvert fall i 20 minutter uten at noen kom og ryddet eller tok bestilling fra oss, til tross for at vi ved flere anledninger spurte om vi kunne bestille.
Vi måtte bruke toalettet og fra køen hadde jeg utmerket utsikt til baren der det stod flere servitører og pratet og tok livet med ro.
Når vi kom tilbake fra toalettbesøket som varte ganske lenge på grunn av lang kø, hadde det enda ikke vært noen der for å ta bestilling fra de andre, så da bare gikk vi.
Dette var ikke unikt for oss, da det var flere andre som også klaget høylytt på hvor lang tid det tok å få mat.

Takk, travelhild

Reisende som så på Primi Piatti, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Primi Piatti? Del dine erfaringer!