“Kult konsept!”

Kjøkken: Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Utrolig kult konsept med restaurant/ bar/kino på samme sted.
To av fem måtte ha glutenfri mat, ingen problem! Anbefales!

Dato for besøk: august 2022
Takk, s-sjuve

1923 av 304 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2022

Mat: Bestillingen ble tatt raskt, maten kom etter kanskje 15-20 minutter (raskt). Pent dandert, gode råvarer, normale porsjoner.

Service: Ble tatt godt i mot, fikk bord raskt og bestillingen ble tatt raskt. Ble spurt underveis om vi likte maten og om vi ønsket noe mer.

Beliggenhet: sentralt, enkelt å parkere bilen rett ved kaien (betalt parkering).

Vil absolutt anbefale dette stedet om man ønsker en godt variert meny og god mat til forskjellige priser :)

Dato for besøk: august 2022
Takk, Cesssa
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Vi var to par som spiste mixed grill. Perfekt stekt og smakfullt kjøtt. Og veldig hyggelig personale. Dette var en svært positiv opplevelse.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jon K
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Familie på 5 ville ut å spiser. Kjøpte variert utvalg fra menyen, biff og hamburgere. Alle 5 var kjempefornøyd. Mør biff og nydelig saftig burger. Hyggelig betjening og behagelig lokale. Vi kan anbefale dette spisestedet. På grunn av regnvær dagen etter, valgte vi å la grillen vår stå og spiste der nok en dag. Like fornøyd da.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, K8206UJirenes
Anmeldt 18. desember 2021 via mobile enheter

Alltid nydelig mat! Perfekt stekt biff, tilbehøret varierer, så man blir aldri lei! Personalet er ekstraordinært! Hyggelige og oppmerksomme! Lunsjen er også alltid veldig god og superbillig! Den beste restauranten i Halden ligger i Strømstad..

Dato for besøk: desember 2021
Takk, rmamma

Reisende som så på Park, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Park? Del dine erfaringer!