“Stedet for kjøttelskere”

Kjøkken: Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Stedet for kjøtt elskere og bra meny også for resten. Rask og god service og trivelig lokale. Store porsjoner, så alle blir mette. Anbefaler Mix grill.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, RenateJo

Anmeldt 7. juli 2023

Alltid hyggelig å komme hit, alltid god mat og alltid god service. Både Takeaway og spise på stedet. Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, jonerikp2023
Anmeldt 28. mai 2023

Helt fantastisk mat og service. Anbefaler spesielt mixed grill. Ti tomler opp herfra 👍💯 Vi kommer tilbake 😋

Dato for besøk: mai 2023
Takk, runee493
Anmeldt 28. oktober 2022

Vi var her med familie. Fikk bord ute, og det var helt supert. Koselige og oppmerksomme personale, og veldig god mat. Alt i alt en fein opplevelse.

Takk, travelhild
Anmeldt 10. oktober 2022 via mobile enheter

Vi var her med familien og det var en helt klart god opplevelse. God mat og hyggelig atmosfære. Passe mengde og fornuftige priser.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, RubenHE

Reisende som så på Park, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Park? Del dine erfaringer!